Behanie

Príspevok v téme: Behanie
Terka777

Ahojte už som schudla ale potrebovala by som ešte trochu. Behávam ale už nechudnem (nevadí trochu dlhšie budem behať a budem pridávať). Chcela by som sa vlastne spýtať že či by som mohla asi hodinku po behu jesť vajíčka-praženicu. Keďže ešte chodím do školy tak chodím behávať ráno pred tým ako idem do školy. Takže myslíte že by to mohlo byť tak že keď dobehám asi o hodinku si dám vajíčka (bielkoviny) a v škole na desiatu nejaké ovocie? :) Za rady vopred ďakujem :)

Terka777

Jessi áno chodila som aj cez prázdniny :) R.I.P leto :D Teraz to mám tak že vstanem asi o 5:30 o 6:00 som v parku (bývame kúsok od parku) behám tak nejak do 6:40 potom idem domov a normálka už a o 7:40 si dám dve vajíčka.

Jessi_1111

Dobrý deň.

Po behu na raňajky áno, ale teraz sú ešte prázdniny, takže už končia ale cez prázdniny si chodievala behať tiež hneď ráno? Napríklad o 6:00 a raňajkovala si p 7:00? Alebo ako? Ja si zacvičím hneď ráno, ako idem do školy, lebo je to pekne ďaleko, jednu uličku behám a jednu prejdem rýchlou chôdzou. Ešte pár uličiek, a sme tam. :)
A ide aj o to, koľko vajíčok na tú praženicu použiješ...

Dovidenia.

peťko454

To nie.Po behu áno ale pred behom nie.To sa ti nestihne tráviť a ťelo bere živiny zo svalov.Min 2 hodiny ako pôjdeš behať by sa nemalo nič jesť.Len pravidelne piť vodu aj ked beháš.