Je mi čudne

Príspevok v téme: Je mi čudne
ružovýkvet

Som tehotná, 8. týždeň a v poslednom čase je mi čudne. Som stále unavená, nemám chuť nič jesť ani piť a pritom som vyslovene hladná. Jem a pijem doslova nasilu. Je mi zle skoro celý deň. Nie úplne na zvracanie, ale tak, že nemám chuť nič jesť a z niektorých konkrétnych vecí mi dvíha žalúdok.
Keď som bola u lekára, bolo všetko v poriadku. Neviem, či teda tento môj stav je v dôsledku tehotenstva, alebo je to niečo iné. Ranné nevoľnosti sú normálne, to viem, ale celodenné? A únava už v začiatkoch tehotenstva? Čo bude potom o pár mesiacov? :)
Niekto s podobnými skúsenosťami?

veronika16

ja mam termin uz pozajtra:)zo zaciatku som mala uplne rovnake priznaky, neustala unava, zvracanie a nechutenstvo na vsetko, zo zaciatku som bola poriadne podvyzivena, no casom to preslo neviem presne od ktoreho tyzdna, teraz na konci mam uz 25 kil navyse od toho ako mi potom zacalo neskutocne chutit vsetko. neboj prejde to, drzim prsty

katiiia22

Ahoj,
ja som asi tak v 5 týždni, a tiež mám podobné pocity. Je mi celý deň divne, nemám chuť do jedla, ani piť mi nechutí, jediné z čoho sa mi nedvíha žalúdok je pomarančový džús. Ráno mi býva aj na vracanie, ale zatiaľ som to vždy nejak predýchala.

mar/ka

Je to uplne normalne. unava je najtazsia v prvych tyzdnoch, neboj pomaly i nevolnosti i unava prejdu (zvykne okolo 12teho tyzdna)Tehotenstvo je najkrajsie od 4teho mesiaca po taky 8my (aspon ja som to tak vnimala).. potom je problem i pretocit sa v posteli na druhy bok.. :oP

3nttt

ahoj!podla mna je to uplne normalne.ja som na zaciatku bola na tom uplne rovnako.hlavne vela vela pi.to ti trosku na tu nechut pomoze.ja som este jedla vela vela jablcok.tie mi robili ako tak dobre.