Vyliecila vam Albertova chronicke candidozy?

Príspevok v téme: Vyliecila vam Albertova chronicke candidozy?
Kleera

3-mesacna protikvasinkova dieta nestacila, imunologicke testy na 100 percent v poriadku, nezabrali ani fluconazol uzivany pravidelne, ani prirodne produkty ako oreganovy olej, GSE, enzymy, prebiotika, probiotika...

Preto sa pytam, ci niekomu pomohla p. Albertova, resp. ci niektora z vas bola v podobnej situacii a dostala sa z toho. Este dalej postrehla som, ked sme s partnerom par mesiacov pouzivali kondom, mykozy boli menej caste. Poslala som ho viackrat na vysetrenie, pre istotu, no vsetko mal negat. Existuje este nieco, co sa da na mojom pripade preskumat? Je to beznadejne. Chystam sa este dat si vysetrit hladinu cukru a alergologicke testy, no nepredpokladam, ze to bude v tom..

Vdaka za rozumne odpovede.

Moireal

Chcem vediet ako konkretne vam tie kandidozy vyliecila. Pisete, ze je super odbornicka ale to su kecy, potrebujem konkretne slova,liecbu, cas, co to zobralo a aku dietu este bolo treba drzat.
Ano je tu vela tem o nej, ale konkretne o liecbe ani slovo. O to sa velmi opriet neda.

Brno

Ano, ona je na tieto pohlavne siritelne nakazy velka odbornicka. Ta liecba si ale vyzaduje trocha trpezlivosti a hlavne ju treba posluchat. Nie ze by do toho nutila ale oplati sa to.

urea-myko

mala som ureaplazmy a mykoplazmy nie herpes, ale ze to je vraj este horsie ako herpes. neviem ci je to tak naozaj ale mna gynekolog riesil neuspesne rok dostala som z toho kandidu a velke hnacky. zmenila som gynekologa a ten druhy mi povedal ze kandidu mam z tych antibiotik :D. ale ani ten druhy mi velmi nepomohol a do toho ta kandida brala som vela probiotik a vsetko mozne jedno cez druhe. stale palenie stipanie a problemy s dychanim a kaslom z tych mykoplazmi ze vraj. a neni pravda ze sa to da prirodnov cestou vyliecit za par tyzdnov to je totalna blbost. kazda zena ktora ma tento problem musi byt hlavne velmi trpezliva a povedat si ze skratka nepopusti a musi sa z toho dostat. pani albertova je velmi dobry liecitel ale ja som k nej chodila uz to bude asi sedem rokov. v posledne roky tu citam ze mala havarie a nepracuje alebo nepracovala. odvtedy si davam velky pozor aj co sa tyka sexu a bez ochrany ani nahodou. ved kazda z nas to dostane pohlavnou cestou co si budeme hovorit. je na nas aby sme sa chranili.lebo muzi to dobrovolne neurobia im je to jedno.

professional

Moireal to by bol asi problém ked si v zahraničí. Asi nejde ani tak o kontrolu lebo veľa vecí som si s ňou riešila cez internet. Stále napríklad musíš písať ako sa práve cítiš a čo sa s tebou deje. Albertová bola jediný človek ktorého to zaujímalo a sledoval to. Čo by asi bol pre teba problém je že treba si chodiť pre lieky zhruba každé dva mesiace. To neviem ako by si vyriešila.A máš pravdu že to bolo moje veľké šťastie že som sa k nej dostala.Ja si to uvedomujem.

Moireal

Ja by som sa chcela spytat, ako casto sa k nej ma ist na kontrolu a ci spolupracuje cez mail aj s tymi co su v zahranici. Lebo ja som teraz v zahranici, idem potom na Slovensko ale po par dnoch idem naspat. Uz len to ze clovek vie, s cim vlastne bojuje je super, mne napriklad biorezonancia zistila vselico gynekologicke ale laboratorne sa to nepotvrdilo. Sice mi zostalo este nieco, co si potrebujem overit ale tak clovek nevie uz comu/komu verit. A ked uz clovek cita tooolko tych pozitivnych ohlasov..V kazdom pripade drzim palce vsetkym co su ozaj chori, nech sa k nej dostanu.

professional

Nemala som kandidy, mala som genitálny herpes ktorý som chytila od bývalého. Síce sme sa rozišli ale herpes mi ostal. Gynekolog mi povedal, že s tým sa vela robiť nedá že sa s tým treba naučiť žiť a snažiť sa zlepšovať imunitu cvičením spankom a vitamínmi. Nejaké lieky mi dal ale vobec to nezaberalo. V tom čase som veľmi peniaze na sukromnú liečbu nemala. Tak som sa s herpesom trápila tri roky. Keď som sa trocha finančne pozviechala išla som k pani Albertovej. Tak začiatok bol príšerný herpes som mala dvakrát do týždňa na začiatku tej liečby ale to vraj preto že už som ho mala tak dlho v tele. Potom sa to začalo prerieďovať až to konečne vymyzlo. Podla mňa liečba všetkych tychto gynekologickych pliag je strašne naročná a chce to fakt anjelsku trpezlivosť. Lekar vam s tym nič nespravi len do vas bude pchať chemiu. A keď to nepomáha tak vam povie, že je to neliečiteľné. By som rada vedela či by to vzdal aj u seba keby to mal on.

RNG

Aby som nezabudol, na rozne urinarne nakazy pomaha aj berberine, 2 x 1 gram, a tiez elegantna metoda odhaknutia mikrobov zo sliznic a splachnutia mocom pouzitim 2 gramov kazde 3 hodiny specialneho cukru, D-manose

RNG

Slovo "chronicka" pouzivaju lekari, ked nieco nevedia vyliecit, lebo na to nepoznaju ucinne prostriedky. Kedze ani zmeny jediel ani potravinove doplnky nepatria do ich expertizy, cest vzacnym vynimkam, tak je tych tzc, chronickych hromada a mnohe su velmi jednoducho liecitelne, ked ich spravne adresujes.
Co sa tyka candid, tie si sami v tele vypestujeme prebytkam i cukrov a vyrobkov z bielych muk, lebo z toho tieto kvasne nakazy ziju. V tele ich potlacaju najma probiotika, tj ked si tieto nasadzame pravidelne a podporujeme ich rast a rozmnozovanie sa doplnkom zmesi mikrovlaknin.
Silne proticandidive prostriedky ako carvacrol, citricidal, kokosovy olej a enzym Candex treba pouzivat NARAZ A DOSTATOCNYCH DAVKACH, nielen tak hala-bala, a to popri prisnej bezsacharidovej diete, ked mas v tele chorobne premnozenu candidu

klimka

Fregatta co to znamena prisna terapeutka? mozes to nejako blizsie vysvetlit? zvazujem ze k nej pojdem aj ja len si ma teraz trocha vyplasila.