Push up 2

eme

Ja som si precitala reklamu o tomto produkte a tie dievcata boli dost nadcene a este aj ukecali nejaku p. doktorku, ktora (asi)za peniaze poskytla tak krasnu rozpravku o push up joj ako sa to len citalo. Tak som ich objednala. Ale nedalo mi to a isla som na google - recenzie a co nevidim same zle prispevky. Uff okamzite som zrusila objednavku - boli velmi ustretovi ani im nic neostavalo,ked si precitali moj mail, v ktorom som vyjadrila zhnusenie z ich produktu. Baby este raz dik za info !!!

ewuliik

Tak mne dnes prisli tiez tie tabletky a len tak som si este raz dala do googlu ze co mi vyhodi a nasla som plno zlych ohlasov,ako neverila som moc tomu tak som si radsej iba jedno balenie objednala a ani vo vrateni penazi nedufam. takto zarabaju iba na zenach ktore tuzia mat vacsie poprsie lebo nemaju bohuzial 4000 ecok na silikony. no co uz, hadam si raz nasetrim :)

IvettM

Prasne tak je to jeden velky podvod... ked som im pisala,ze su podvodnici a pozadovala som vratenie penazi tak zacali vraviet presne to co tu uz napisala SIDA. Ze musim mat fotto pred a po uzivani atd. Baby urcite si to neobjednavajte !!!!!!!! taketo hodnotenia si na tu svoju stranku nedaju, jednoducho ak napisete daku kritiku tak ju tam vobec neuverejnia.

SIDA

Žiaden účinok a keď chcete vrátiť peniaze, tak sa odvolávajú na obchodné podmienky, kde by malo byť napísané, že treba urobiť fotografiu pred užívaním tabliet a po využívaní aby bol vidieť rozdiel. Nikto Vám nič nevráti!!!!! Je to povod!!!

Matka872

vsetky tabletky su oj...by.Radsej si nasetrite peniazky na chirurga.A budete spokojne.Aspon to zarucuje 100 percentny efekt.

lejlinecka

to je úplný odrb..žiadny výsledok ani účinok, dala som 48e za dve balenia,takže zbytočne vyhodené peniaze!!!

ZuzanaZZ

Namotala som sa na kupu tychto tabletiek, presiel 1 mesiac a vysledok ziaden. Vyzera to byt podvrch, kedze som sa docitala na ceskej stranke plno negativnych recenzii.
Vyzera to tak, ze dnes ludia uz fakt bez chrbtovej kosti len klamu a za vidinou zisku urobia cokolvek...