Druhá čiarka po limite

Príspevok v téme: Druhá čiarka po limite
strasko

Dobrý deň, mám taký problém .. Posledná menštruácia mi prišla o dva dni skôr, normálne trvanie aj intenzita. 16. deň cyklu u mňa začalo špinenie, ktoré trvalo asi týždeň (pravdepodobné ovulačné - rada odborníka), dnes mi mešká MS piaty deň, robila som si ráno test a vyšiel mi negatívny ale teraz som sa ešte raz pozrela (po hodine a pol) a vidím tam druhú čiarku takú veľmi slabú. Znamená to teda, že je pozitívny?
Každý pohlavný styk mám chránený, používame prezervatív..

lionesssssss

ja som si robila už xy testov a každý po čase vyzeral pozitívny, a nikdy som nebola skutočne tehotná

a neboli to lacné testy

ika211

Presne mne sa toto stalo ked som druhykrat otehotnela, test mi vysliel negativne, ale po hodine sa tam objavila aj druha ciarka, slabucka, ale bola tam a bola som tehotna. Ide o to, ze ked mas test cerstvo spraveny, tak ta plocha kade prechadza moc je vlhky a ak je ta druha ciarka velmi slabucka tak spliva s tou plochou mokrou, ktora ma tiez nadych do ruzova, cize az po uplnom uschnuti mokrej plochy zistis, ci tam nejaka druha ciarka je, alebo nie. Ak som mala test negativny, druha ciarka sa ani po uscnuti neobjavila. Zopakuj test este raz.

Carie

Nie nie je pozitivny. Test sa moze odcitat len do 5 ci 10 minut uz neviem presne, v navode je to napisane. Vysledok, ktory ukazuje po hodine a pol uz nemusi byt pravdivy.

3nttt

Lionessss nieje uplne pravda.test som si robila vela krat a ani po dlhom case nikdy nevyzeral inak ako negativny.ale urcite by som urobila aspon este jeden.

lionesssssss

každý test vyzerá po tak dlhom čase ako pozitívny. Preto je v letáku napísané, do akej doby sa môžu odčítavať výsledky.
Takže nie, nie si tehotná
navyše, ak používate ochranu, tak neviem z čoho by si asi tak mala byť tehotná

strasko

nefinka:
po prve .. chcela som len názor, nie jasnú odpoveď

po druhé, ano už viem..

po tretie je to na dvoch a aj to preto, lebo ludia su všade iní a keď chcem názor, poprípade skúsenosť, tak sa asi nebudem pýtať jednej osoby .. a na gyn. sa chystám ale dnes neordinuje

nefinka

po prve, nie sme jasnovidci
po druhe, pozerat vysledok sa ma do 30 min
po tretie, co tak ist rovno za gynekologom ako vypisovat na vsetky fora? nikto, na ziadnom fore ti neda odpoved na to, ci si alebo nie si tehotna!

deniki

No podľa mňa si....ale urob si pre istotu ešte jede test, alebo choď rovno k doktorovi. Ale čiarka je čiarka....Bez prítomnosti HCG tam nemá čo robiť....Takže ešte raz, podľa mňa si tehotná.