Neprestavajuca hnačka

Príspevok v téme: Neprestavajuca hnačka
sara333

Ahojte, už 4 dni mam hnačku, ktora sa vobec nezlepšuje. Skusila som už snaď všetko, mala som EndiEx, Hylakove kvapky, Smectu, čučoriedky (ako som čitala na internete, vela ludi si to chvalilo, že to pomaha pri hnačke, mne však nie), jem len suche veci ako piškoty, suchare, hrianky, horku čokoladu a pod. Akonahle však niečo zjem alebo sa napijem vody, do 10minut už aj utekam na wc, do toho mam často sa vracajuce krče v celej spodnej časti brucha. Celkovo sa citim dosť malatne a slabo, snažim sa aj celkom dosť piť, ale to sa mi moc nedari, pretože mam stale pocit plnosti a pocit na vracanie.
Už som zufala, neviem, čo mam spraviť, aby mi to prešlo. Cez deň chodim na toaletu aj 15 krat, najhoršie je to v noci, takmer vobec nespim. Prosim Vas o akukolvek radu, ktora by ma pomohla vratiť späť do normalu, ĎAKUJEM.

RNG

Na niektore treba napr oreganovy olej (carvacrol 3 x 200 mg), kde GSE nezaberie A na nakazy tvoriace biofilmy treba brat aj odmaskovac, NAC(acetyl cystein) 2 x 600 mg, inac nezaberu ani GSE roztok, ani rozne atb, lebo sa do nich nemozu dostat.

RNG

Nakazu, co sposobuje vyrabanie toxinov, co sa snazi telo hnackou vyhodit treba v crevach vyhubit a nasadit tam miesto nej probiotika. cakat, ze sa to nejak napravi samo len jedenim roznych jedal je hlupost.
Casto pomoze napr zmes lyzica praskoveho colostra a lyzica psylia, zamiesat,zaliat poharom vody a rychlo vypit, skor nez sa to premeni na zelatinovity obsah. O dve hodiny si zobrat kvalitne probiotika s poharom vody. Toto opakovat kazdych 8 hodin a obvykle do dna je po nakaze v crevach a teda aj hnacke z nej.
Na "tvrdohlavejsdie " nakazy treba silne antimikrobialne ako roztok GSE, postupnwe pit pocas celeho dna a na noc zobrat probiotika s mikrovlakninami, najmenej 15 geramov roznych mikrovlaknin denne, aby ti obsadili creva a vytlacili tie skodlive mikroby, co ti sposobuju hnacku.
Viac na potravinove nakazy pozri na
en.wikipedia.org

zuzulko

ak nepomáha dieta treba ísť na výter aby sa nejednalo o infekčné ochorenie. ináč minerálky po troške a často aby si doplňala minerály/žiadne umelé koly určite farbivá a cukor ti nepomôžu len zaťažia.ani chlorovanú vodu z vodovodu/ horký čaj čierny alebo palinu, suchár, piškotu, ryžu,zemiak, banán, jablko, jemne nastrúhanú mrkvu, alebo odvar-uvariť a rozmixovať . vždy trošku ale často. určite chod na výter.