Hliva usricová a vplyv na chronickú ifekciu a zápal

Príspevok v téme: Hliva usricová a vplyv na chronickú ifekciu a zápal
Zora256

Chcem začať užívať hlivu ustricovú,keďže mi zo sterov vyšlo Pa 3 stupňa,a chcem sa opítať,či má niekto skúsenosť s hlivou ustricovou v tejto oblasti,keďže musím absolvovať ešte jeden ster ktorý je 100% a poisťovne ju nehradia,kým prídu výsledky bude pomaly koniec októbra,keďže na ster budem môcť ísť len 15.10.,preto uvažujem nad užívaním tejte huby,ktorá je vraj dobrá aj na chronické infekcie a zápaly.Otázka znie,ako dlho ju treba užívať aby naozaj pomáhala?

RNG

Nic na svete nie je 100 %, iba to ze sme smrtelni, tj ako sme sa narodili raz tak musime raz aj zomriet.
A moj nazor je, ze medzitym by clovek mal nieco aj vykonat a neodist predcasne pre to, ze sa zanedbal zdravotne.
A radsej brat neskodne doplnky, aj ked ich na isto nepotrebujes, ako ich nebrat, ked ich potrebujes.

Zora256

RNG-
Ďakujem za popis,ale ešte nemám definitívne potvrdené to Pap 3,preto pôjdem na ten moderný ster,ktorý je vraj 100%,ja len že tá hliva,pomáha aj na zápaly a chronické infekcie nato som bola zvedavá,že za aký čas zaberie:-ňMoc díky za odpoveď:-)

RNG

Chronicke nazyvaju lekari dlhsie trvajuce a neuspesne liecene klasickymi liekmi infekcie v twele.
To vsak neznamena, ze sa nedaju vyliecit, alebo ze na ne neexistuju antimikrobialne prostriedky, aj ked su to prirodne a oficialne neschvalene ako liek potravinove doplnky.
Betaglukany su ucinna latka v mnohych hubach, v davkach 3 x 500 mg za 3 tyzdne az strojnasobnia vytvaranie NK bielych krviniek, tiez az 8 x ich aktivitu, tj telo sa vyse 20 krat tak dobre vie branit proti roznym infekciam, ktore sa daju NK bielymi krvinkami znicit.

Pod PA si azda myslela PAP 3, pozri definicietu
www.cervix.sk a zrejme si myslela dysplaziu sposobenu virusami. Nuz na to sice betwe glukany mozu pomoct, ale treba si najma zvysovat viralnu imunitu, pozri cez Google.sk temu na rng, herpes a popri tom na znizenie pravdepodobnosti zmeny na bujnejuce bunky=rakovinne treba brat I3C (2 x 300 mg) alebo este lepsie DIM, 2 x 100 mg.
Ked zatlacis virusy(znicit sa uplne nedaju ale daju sa zatlacit natolko, ze nevedia skodit)poskodena oblast sa moze regenerovat s menovanymi doplnkami.