Opakovane mykozy ,co robit verzus rozchod

Príspevok v téme: Opakovane mykozy ,co robit verzus rozchod
rosalginka

Mam svojho prveho sex.partnera a uz rok mam opakovane mykozy ...vracaju sa skoro kazdy mesiac. Studujem v inom meste ,mozem ist aj k hociktoremu lekarovu tuna? Som z tych mykoz bezradna, sladkosti nejem , periem na 60 ,dodrzujem vsetky zasady kt.som nasla na nete. POcula som ze imunolog pomoze . Mojmu priatelovi verim ze ma nepodviedol,ale on nemam ziadne problemy ,nic ho nesvrbi a pod, no mne lekar povedal ze to mam zo sex.styku ...Verit mu ? Mal sice nejake partnerky predomnou ale jemu nic nie je ,, :(

akinom007

Určite pokial teda všetko dodrzujem liečba partnera. Pekne k urologovi na kultivaciu a po prelieceni na kontrolou opäť aj keď nemá príznaky u mužov su v 90% ani príznaky nebo. Ja som všetko dodržiavali a opakovali sa mi stale kým sa partner nepreliecil. Inak aj partner by mal mat diétu ale to ťažko ťa posluchne napr ten moj by ma kopol do riti s prepacenim s protikvasinkovou dietou keď príde domov narobeny zo stavby aby sa poriadne nenajedol:)

Nela41

Ahoj. Ja s tým osobne skúsenosti nemám, ale moja kamarátka mala toto isté. Prestala používať aj tampóny nakúpila si všelijaké mydlá a neviem čo a stále mala mykózy.. potom si kúpila Multigyn Actigel a pomohlo jej to od vtedy mykózu nemala. Vraj to nie je najlacnejšie, ale naozaj si to chváli skúsila by som to a pri sexe s kondómom potom.

rosalginka

moja obvodna mi brala rozsireny KO a tam by mal byt aj cukor-glikemia a ked som dobre precitala tak ho mam 4 co je fajn :) a aj ona mi povedala ze ked mi robila odber nic v nom nenasla okrem zvysenej sedment.ale to je o inom :) ved sladkosti nejem,, ludia ja fakt dodrzujem vsetko a furt o mam ..

ludmilka678

Ja som mala tiež opakovanú mykozu a dlho som nevedela čo mi to spôsobuje až mi prišli na kvasinkové ochorenie,ktoré ho sa môžeš zbaviť len tak,že musíš obmedziť hlavne sladkosti a vela dalších veci

Marsmeloun

brali ti cukor ??? a imunologiu ??? može byt problem že mas na daco alergiu... alebo ak mas zvysený cukor ....

rosalginka

mydlo pouzivam hipoalergenne a tam si ho ani skoro nedavam , aj ked som nepouzila kondomy aj tak som dostala mykozu , parfemovane vlozky nepouzivam . Tak kde je dofrasa problem ?

lifeisgreat

niekedy môže byť problém v mydle ktoré používaš na intímne partie, ak ho ešte nepoužívaš tak skús LACTACYD femina. je fajn ... určite by som vylúčila parfemované alebo klasické gélové sprchové gély alebo je ešte jedna možnosť ... moja kámoška mala podobný problém a zistilo sa, že má alergiu na kaučuk, teda nemôže používať kondómy. tiež sa jej to robilo po pohlavnom styku.

rosalginka

ano skusali, 2 mesiace nic aj tak cudne pocity tam dolu, s ochrnaou a aj bez. Niekedy po milovani necitiim nic ,, inokedy sa to objavi, mne z toho uz hrabe a nemozem sa susredit ani na ucenie ,, bola si u imunologa ?

Marsmeloun

no ja to chapem ja mám podobný problem .. viem co je mať brať tabletky masticky čípky strava žehlenie pradla a jedno s druhym .. je to nepríjemné a otravné .... a používate ochranu ci nie ??? skusali ste už dlhsiu dobu nemať sex ??? cca mesiac 2 ??? ci to bude bez sexu v klude ???

rosalginka

on mal tabletku a nic stale sa mi to vracia a uz som z toh ozufala , chapes kazdy mesiac .... vyskusala som uz asi vsetko :/