Vyholena p....

Príspevok v téme: Vyholena p....
jajano

Móda posledného obdobia, vyholiť pindu po vzore pornohviezd a sexmodeliek. Môj názor, je to najväčšia hlúposť. S vyholenou mám takéto skúsenosti. Keď siahnem do nohavičiek mi tam niečo chýba. To bolo pre mňa prvé vzrušenie. Vyholená mi pripomína, že siaham na nafukovaciu Anču. S obľubou si pri predohre prejdem penisom aj v týchto partiach. Keď som to skúsil na tretí deň po vyholení, som mal žaluď obrúsený do krvi vyrastajúcim strniskom. Tiež mi nechutí lízať nedokonale vyholené strnisko. A korunou celej takejto hlúposti je situácia, ktorú som zažil na silvestra. Boli sme celá partia na chate viac dní. Pred odchodom sme pri upratovaní s hrôzou objavili použitý prezervatýv rozpichaný, ako sito. Prehodnotením situácie sme zistili, že pôvodom všetkého bola jedna z naších báb, ktorá mala vyholenú. Strojček na holenie nemala so sebou, a preto na tretí, štvrtý deň mala pekne ostré strnisko, ktoré sa podpísalo na gume. Neostalo iné, iba ísť okamžite na gyndu a zaplatiť drahu rýchlu anti.
Aké máte skúsenosti vy, a ako sa vám to páči??

dr.dandy

to urcite neprederavilo kondom, na tvojom mieste by som porozmyslal, kam si ho pchal,alebo ake zvieratko si posulozil....hmmm...zeby jezko?

LEVICA

To je podla mna totálna hlúposť. Ked vyrastajú chlpy tak nepichá ako ježko. to nedokáže vyderaviť kondóm!!!

moniqa87

dzemik- ja pouzivam depilator, takze vosk neviem aka znacka je dobra, to som len napisala preto, lebo je to rychlejsie a urcite menej bolestive...
muž- no tak ok, moze to byt aj sranda, mozno to skusim a ked skusim tak ti napisem ake to bolo, ok?

xyz

ake depilacne kremy pouzivate na odstranenie chlpkov tam dole?
normalny veet? alebo tie depilacne pasiky?
ja som z toho holenia kazde tridni uz chora.

noooo

takze pocuvajte...ja som to raz skusila a bolo to otrasne....gatky mi boli neprijemne..ako sa mi to tam priamo dotykalo...a ked to zacalo rast priserne to bolelo, srkabalo a porobili sa mi tam vyrazky, tri sni som nemohla ani chodit....akoze oholit hej....tak vsade oholo, aj nad, ale priamo na pyskoch ee, je to neprijemne

muž

Lenush: dobréé:) dnes idem akurát do hladka:) A pásik na partnerke tiež milujem.Pokiaľ je tu človek zaregistrovaný,tak sa tu dá dopisovať,alebo posielať pošta,len jednotlivcom?Dík za radu.
Moniqa87: práve naopak.Myslím si,že vo dvojici by to mohlo byť zábavnejšie a možno aj sranda:)Aspoň by si tak nevnímala tú bolesť.Vyskúšaj.