Aj vy neznášate stereotyp ?

Príspevok v téme: Aj vy neznášate stereotyp ?
Anonymná123

Ani neviem čím začať, ale skúsim to .
Mám 17 rokov , skvelú rodinu , dobre sa učím atď . Robí ma to šťastnou . Žijeme v malom meste ,kde je kľud a veľa prírody ,avšak nie som tu celkom šťastná . Milujem tanec a šport , no zatiaľ nič z toho nemožem , pretože som mala úraz a dva roky sa ťahám po lekároch . O pár mesiacov pojdem na operáciu , konečne sa to pohlo .
Ale ide o toto . Neznášam stereotyp . Proste nechcem ,aby moj deň bol - škola , doma - učenie a nakoniec spánok .Tým ,že nemožem tancovať a cvičiť , tak sa nemám kde vybiť vypnúť . Mala som vzťahy . Boli dva , prvý skončil už dávno a tento druhý trval len dva mesiace a rozišli sme sa cca pred 5 dňami . Bolo tam veľa problémov , ublížil mi .
Ide však o to ,že keď som bola s ním ,aspoň som mala kde vypnúť , ten deň bol iný ,keď som sa na neho tešila .
Teraz sa však nechcem hrnúť do iného vzťahu ,aby som mala program ... Pretože taká nie som , chcem lásku atď .
Len si nejako neviem predstaviť ,že teraz budú tie dni stále o tom istom . Učím sa dobre a škola je ok , len som strašne energická , potrebujem sa vybiť , tancovať atď ... Ešte aj piatky ,keď idem von s kamarátkami to nie je bohvie čo , pretože v našom meste nie je žiadny dobrý podnik,len pár zafajčených polokrčiem .
Ako viete ujsť vy zo stereotypu ? ....

Anonymná123

Ahojte ,
V prvom rada by som chcela povedať ,že fantáziu mám .
Snažím sa užiť si každý jeden deň , učím sa dva jazyky, píšem si denník , keď nemám bolesti ,tak cvičím , čítam knihy a podobne .

Len mi chýba nejaký bod , niečo čo je trochu iné ako klasické dni . Možno to vyznie blbo a súvisí to tak trochu aj s mojím rozchodom . Pretože tam som sa tešila ,že vypnem a stretnem sa s ním ...
A tiež mi chýba ten tanec ... som energická , milujem tanec, keby možem behám po kurzoch ,nájdem si tanečního partnera atď ..

Mimulus

bibba plne súhlasím. Veď kľudne môžeš začať niečo čítať, písať alebo sa venuj nejakému koníčku ale akému to nechám na Tvojej fantázii :) Ak na niečo ešte prídem ozvem sa