Manhattanová diéta

Príspevok v téme: Manhattanová diéta
Catali_na

počuli ste o nej? máte skúsenosti? pomohla?
ak nie ide o toto : je sa všetko, ale čínskymi paličkami, jedlo s avychutnáva a miesto sladkého sa pije zelený čaj s mliekom.. chcela by som ju vyskúšať, pretože je založená na pomalom ale intenzívnom požitku z jedla. vezmime si na príklad japoncov. tí jedia paličkami a sú obézni? nie :) takže asi na tom niečo bude ..či?

Gigi70

Zaujímalo by ma ak Vám v svete-zdravia zostavia jedálny lístok či je potrebné k nemu užívať aj nejaké ich doplnky.Ďakujem.

Lentilka88

Catali_na, jedalnicek mi zostavila moja vyzivova specialistka na zaklade mojho typu metabolizmu a osobnej diagnostiky. Je to fakt super, lebo teraz presne viem, co mozem jest a co nie. A neboj sa, nie som nejak specialne obmedzovana, ide hlavne o pravidelnost, ktora nastartuje metabolizmus. Na tej stranke www.svet-zdravia.sk sa da objednat na konzultaciu, ja chodim v Bratislave, ale su vo viacerych mestach. Odkial si ty?

Lentilka88

Kazda dieta, pokial je len docasna a obmedzujuca, nabura tvoj metabolizmus a ty po jej skonceni este viac priberies, ked sa vratis k normalne strave ako pred dietou. Ak chces schudnut, treba v prvom rade zistit, ktore potraviny su pre teba vhodne, lebo je mozne, ze niektore tvoje telo nevie dobre stravit a ty z nich priberas. Ja som si takto dala spravit jedalnicek na mieru, kde mam napisat, ktore potraviny su pre mna nevhodne a odvtedy sa citim super, taka odlachcena, akoby zbavena toxinov. Preto odporucam, pozrite si svet-zdravia.sk

Maoam

-mira, 2x som ti pisala na forum, aj samostatnu temu s prosbou o kontakt na teba, alebo sa ozvi mne na e-mail, ak by si bola ochotna, mam na teba jednu otazku ohladne stravy verzus ochorenie, dakujem vopred

maoamka1@gmail.com

- mira

Japonci jedia ryžu, zeleninu a ryby. Z toho sú zdraví. A z toho majú pomalú energiu, netrpia židostivosťou po jedle, pretože ryža, hlavne nelúpaná, so zeleninou sa pomaly trávi a rovnomerne zásobuje mozog energiou. Ryby obsahujú tuky, priaznivé pre činnosť mozgu.