Priatel a jeho byvala si pisu dost casto o sexe...

Príspevok v téme: Priatel a jeho byvala si pisu dost casto o sexe...
simona24

Ahojte,

s priatelom som uz niekolko rokov, a mam s nim takyto problem: Jeho byvala, s ktorou si boli navzajom prvi, maju spolu dobry vztah. Co je ok, to mi naozaj nevadi. Co mi vsak vadi je, ze ked sa rozpravaju mam pocit, ze ona stale hra na jeho muzske "city" (kedze muzi zmyslaju aj tym dole...). No a ich spominanie na stare casy sa stale toci o sexe, o prvom raze a podobne. Ja ju poznam zbezne, nejak ju nemusim, prave pre toto, takze sa nevidame a oni malo. No ked uz sa vidia tak je to taketo, resp ked si pisu na nete.
No a raz mu dokonca navrhla, ci by sme nedali trojku. Priatel sa ma spytal a ja som to zamietla, najma z toho dovodu, ze ja s nou nechcem nic mat a ani ju vidiet nahu a toboz nie ich spolu. Mna ona nepritahuje vobec na taketo veci.....
Ona ma za sebou od ich rozchodu mnoho chlapov, neuspesnych "vztahov" a rozchodov, ci jednonocovych stretnuti. A mam pocit, ze by hned vystartovala po priatelovi, kebyze ja s nim nie som. Na mna je usmievava a tvari sa nevinne, no ja neznasam klamstvo a falosnych ludi. Dnes som priatelovi po dlhej dobe toto opat povedala, lebo si pisali... A on mi vycita, ze ja som ta "hlupa", co si vyraba v hlave problemy. Ze on ju nechce naspat a ak aj ona jeho hej, tak to je jej problem a mam byt rada, ze mam muza o ktoreho je zaujem ( to som, ale nie od byvalych). Jednoducho muzi obcas nevidia tu zensku politiku za tym, ze obcas jedna zena chce ublizit druhej takymto sposobom a este jej muz to nevidi a kyda na svoju sucasnu... No a moja otazka je, co si o tom myslite vy? Naozaj reagujem prehnane? Upozornujem, ze tie sexualne reci tam su, to si nevymyslam, napr naposledy sa bavili o sexe v sprche, co kedysi zazili a ona mu hovorila, ze taky odvtedy s nikym uz nemala. No pride vam to ok? Ze mam byt pokojna a nemysliet si ze je krava? A ked sa spytam o co im obom ide, tak mi priatel povie ze o nic, ze preco musi akoze kazdemu ist o nieco. Ako naozaj uz netusim co sa deje...

Agnes999

Nie je vobec ok ze si so svojou byvalou pise o sexe ani to, ze ti navrhoval s nou trojku! Ako by sa asi on citil, kebyze si ty s nejakym chlapom pises o sexe, ci uz je to tvoj byvaly ci nie a potom by si mu navrhla aby ste isli do trojky? Myslis, ze by skakal od radosti? Hrozne sa podcenujes, on sa stale snazi spravit z teba tu zlu, aby si sa citila vinne, ze si stihacka, ze si chorobne ziarliva, ze si neni v poriadku a velmi uspesne sa mu to dari. Naco preboha ty chces ist za jeho byvalou a nieco jej hovorit? Ona po nom ide, to vies, ak za nou pojdes, bude sa hrozne tesit, lebo to bude take jej male vitazstvo a bude vediet, ze je na velmi dobrej ceste, este chvilku sa posnazit a vztah vam rozbije. Ja ti poviem, co by urobila sebavedoma zena na tvojom mieste. Kludne by spravila aj krik a dala by mu jasne na vyber, bud byvala, alebo ona! A keby si vybral byvalu, tak by jej bolo jasne, ze ju nelubil a ze ten vztah aj tak za nic nestal. A nenechala by sa presvedcit od svojho priatela, ze to ona je ta vadna, chora, sebecka a netolerantna. Urcite veci sa daju tolerovat, ale toto nie! Je len na tebe, co urobis dalej. Ak sa chces trapit cely zivot a pustat svojho priatela na rande s jeho byvalou, aby sa bavili o sexe a pripadne si to aj spolu rozdavali, je to tvoja vec.

LeonaLll

simona podľa teba je v poriadku keď sa ťa tvoj akože vážny priateľ spýta či si nedáte trojku s jeho bývalou? prosím spomeň si že ti tu písala na fore aj jedna(ja) že raz ťa podvedie a nie len s tou svojou super byvalou ale aj s kopec inymi. Jak možete byť vy ženy tak strašne sproste a hlupe to proste nepochopim je to nepochopiteľne!!! ale tak vam treba! komu niet rady tomu niet pomoci!

simona24

Magy dakujem krasne za reakciu, je v nej mnoho pravdy o mne...

A ostatni - ja uz som mu hovorila o tomto, cize svoj nazor som vyjadrila. ale ja uznam aj svoju chybu a to ze som stihacka je asi pravda z vasho pohladu, a asi to tak je... obcas mu pozriem do sprav s nou, ked mam nejake podozrenie, ze zas si o tomto pisu (intuitivne to viem velmi casto, az by som nechcela mat taku intuiciu vobec). A nakoniec som sa rozhodla ze za nou nepojdem, lebo ak to raz urobim uz to nevratim spat... a naozaj by to mohlo dopadnut este horsie ako to je teraz...

erishik

Aj som sa chystala že čosi napišem, ale Magy - tlieskam. Vyjadril si to lepšie ako by som kedy ja mohla a cítiť profesionalitu z tvojho prístupu. Tak nejako si predstavujem radu, nie také detinské "začni aj ty pisať s chlapmi o sexe". To môže napisať len decko, alebo chorá vrana.

xxy

winki, no to sa ti asi zda.. ja len tvrdim, ze dievca by sa malo ozvat. malo by sa naucit vyjadrit svoj nazor. tym nemam namysli hystericku scenu. ale budem kludne spavat tak ci tak :D

xxy

a kto tu hovori o scenach? ved nech dievca vyjadri svoj nazor, je to jej vztah a ak sa jej nieco nepaci, ma sa plne pravo vyjadrit.

winki

Pozri ona keby chcela, tak by robila veci s ktorými ty nic neurobis,,,to mas tak isto ako by tvoj priatel stretol nejaku na ulici a ona by ho zacala pozyvať na kavu a obedy...co s tym spravis? pojdes jej vypicovať?
Je na tvojom priatelovi co urobi. Nazcač mu ze sa ti nelubi ze si snou pise, ze ta to uraza a ze ti to ublizu a uvidis jeho reakciu. ALe urcite nechod za nou.....to je to najhorsie co mozes urobi.