Swingers party s partnerom

Príspevok v téme: Swingers party s partnerom
Miska1987

Ahojte dnes mi Moj priatel povedal ze tuzi po Tom Aby sme isli na swingers ze on cislo Len Bez citov a aj mna Aby nikdo sukal Nemozem spat som velmi smutna lebo ma boli srdce .byvam s nim mimo slovenska a bola som na mesiac doma a 31 letim naspat on mi povedal ze chce pauzu mesiac ze ma miluje ale potrebuje ku mne prebudime vasen prosim viete sa mi niekto vyjadrit.ako ja som toho nazoru ze sa mi totalne hnusi a strasne to boli a ponizuje . Toto je laska? Alebo co do kelu . Kokos neda sa mi Spat boli ma srdce mama ma utesuje ale chcem vede radu a nazor vas tak dakujem sme spolu rok a pol a ja som o 3,5 roka strarsia ,velmi sa trapila pomozte mi prosim

grckagrc

To uz mi je co za lasku a novy zazitok divat sa, ako mi obtrtkava nejaky zvraskaveny bezzuby dedo moju partnerku?
Niektorym fakt hrabe. Novy zazitok mam pri kazdom milovani s partnerku, lebo nikdy to nebude rovnake a nepotrebujem, aby mi vypomahali ini trtkovia. Zvladnem to aj sam.

rok

swingers je fajn, budeš mať nový zážitok a uvidíte čo ďalej , veľa vecí sa tam vyrieši, buď spraví, alebo rozpadne. Všetci čo to súdite veľa o tom neviete. Ľahko sa hovorí za druhého, možno je kandaulista, to poznajú len vybraní ľudia o čo ide. Je pravda, že tá jeho požiadavka prišla skoro, no veď teda skús a uvidíš, dobrá party je dobrá party

susisusi

podla mna swingers nemoze sluzit ako riesenie problemu. proste rozhadany par sa tam skor pohada a pobije ako vyriesi napatie. len ked sa par velmi lubi a doveruju si, tak im swingers moze okorenit ich vztah, ktory ma ale stabilne korene, ze ho nemoze len tak lahko nic ohrozit, resp na swingers sa mne paci, ze su tam partneri spolu, vidia co sa deje, mozu kedykolvek zakrocit, ak sa niekomu nieco nepaci. podla mna v dnesnom svete podvadzania a nevery a porusovania monogamie v dlho dlhorocnych vztahoch, je swingers ta naj vec. osobne som nebola, lebo som videla, ze tam chodia (paradoxne!!) vyssie rocniky nez som ja - 40-50+! ale najdu sa aj vynimky a mladi ludia a uz som sa rozhodla, ze kaslem na to, risknem to a pojdem tak ci onak, ak uvidim ze idu aj pod 40rokov ludia. mozno to dopadne vselijak, ale nortmalne sa tesim :)

Iba Katka

Po sexuálnej stránke máte obaja iné túžby, jeho túžba je dosť taká... netolerantná z tvojej strany. Jeho to bude lákať aj neskôr a radšej ukončiť taký vzťah teraz, ako keby ste mali byť manželia a on by mal tajne chodiť na tie párty. Jeho to bude lákať vždy.

Misis

Podla mna keby ta miloval tak by to nedovolil. Tak ako pisu ostatne baby. Ty by si sa na neho dokazala pozerat ako si uziva s inou zenskou? Myslim ze nie kazdu normalnu bytost by to zranilo, samozrejme ak tej osobe prejavujeme nejake city, ze nam na tej osobe zalezi, ze ju mame radi, milujeme. Rok a pol nie je az tak vela, aj ked samozrejme viem, ze k nemu nieco citis. Ale premyslaj nad tym, ze on ta asi nema rad tak ako ty jeho kedze ta pozyva, resp.vola na swingers akciu. Radsej tento vztah ukonci. Mozno je este prilis mlady pre teba. On chce zrejme skusat nieco nove, uzivat si. Asi este nie je zrely na vazny vztah. Chce to cas, neboj dostanes sa z toho. A casom pride osoba, kt.ta bude skutocne milovat. A potom budes poznat ten rozdiel a uvedomis si, ze si urobila spravne. Prajem vela sil...

kasandra

Ja by som ho poslala do....! Má čudné predstavy o vzťahu, keď si chce užívať s druhými. A to pohlavné choroby mu nič nehovoria? Pusť ho k vode. Tu swingers party bude chcieť praktizovať asi častejšie. Pýtam sa chceš takýto vzťah? Ak máš čo len štipku hrdosti, tak si myslím, že nie.

dpk

Swingers party...to je zivotny styl, a nie "povyrazenie" si. V pripade, ze jeden z paru nie je takehoto razenia ci predstavy, tak je to dost problem.

V klasickom partnerskom vztahu, ak je nejaky problem, ake vymenuvava "megy", tak sa nezvykne riesit tym, ze si necham osukat frajerku ci manzelku krizom krizom a mam z toho radost a prebudenu vasen. Tu treba jednoznacne rozlisovat klasicku neveru a sexualne chutky extremnejsieho charakteru.

Tvoj partner chce evidentne skusat nove veci, ktore su uz polozene trosku viac za hranicami pravidiel monogamneho vztahu.

Miska1987: Radu ti tazko dat. Ty musis vediet ci mas na taketo nieco chut, alebo nie. Ak jednoznacne nie, dokonca je ti z tej predstavy spatne, tak zrejme pocuvni svoje telo a nerob veci proti tvojej srsti. Inak sa ti moze stat, ze dopadnes ako spinava handra, ktoru kde kto opichal za ucasti tvojho mileho, ktory ta skor ci neskor aj tak opusti...pretoze ako som povedal na zaciatku, swingers je zivotny styl, a na ktorom nie je nic spatne, ani chore, len s nim musia suhlasit dobrovolne vsetci ucastnici, a ty pises ze nie. Preto sa rozhoduj podla seba, svojich pocitov a moralnych zasad, aby sa z teba nestala jedna snutna nestastna zneuzita troska. V tom "lepsom" pripade si odneses do zivota iba jednu dve spatne skusenosti a pojdes spokojne dalej, zalezi to na tom ako veci beries a ako si citliva.