Znizena sila v ruke, horsia motorika, trpnutie prstov...uz rok.

Príspevok v téme: Znizena sila v ruke, horsia motorika, trpnutie prstov...uz rok.
DIana

Ahojte,

mam uz skoro rok problem s rukami. Nedokazem v urcitom uhle dvihnut tazke predmety typu hruba 600 stranova kniha, notebook. Minuly semester mi trpol malicek a prstenik na pravej ruke a mala som znemozneny pohyb na tejto ruke, tento semester to mam presne naopak. Bola som u neurologa, ktory mi problem s nervami nezistil. Zazili ste nieco podobne ? Zacinam sa bat...Napriklad dnes v restauracii som citila, ked som krajala jedlo ze ten pohyb je aspon o 30% ak nie 50% percent horsi, motorika atd....

Johno

na syndrom karaplneho tunela wobenzym - je super a pomaha, ja som sa vdaka nemu vyhol operacii, ktora mi hrozila. Pozor vsak na nejake napodobeniny a nahrady, dôlezity je obsah enzymov a tiez skusenosti ostatnych ludi a odporoucanie lekara.

Misso

Určite skoč ešte k lekárovi. Mne karpálny tunel v ľavej ruke zistili až po siedmych mesiacoch a rovno ma poslali na operáciu. Začalo sa to mravčením v ruke a často mi tŕpli prsty alebo aj celá ruka. Neskôr už som mal bolesti a budil sa na ne v noci, úplne mi odišla akákoľvek sila v ruke. Ak by som mohol odporuč mne veľmi pomohol aj wobenzym - užíval som ho už pred operáciou aj po nej a od vtedy nemám žiadne problémy.

Magy

aaaaa sup na EEG/EMG vysetrenie! mozes mat cviknuty nerv, prip. inu poruchu, my tu mozeme len tipovat. viac povedia grafy a ciarocky na monitore pri testoch. ;)