Schudnúť za 2 mesiace

JessicaI

jupiik

najskor som zacala drzat Dukanovu dietu, ale ked som zistila ze by som si mohla zdravotne ublizit presla som na normalnu stravu ...5x denne mensie porcie, sladke len vynimocne. Pijem 2-3L vody. Ycinam rano na lacno s teplou vodou kde si vymackam 1/2 citronu. Potom si dam ranajky asi za 0.5hodinu az hodinu. Jem teraz tmave pecivo a viac zeleniny. Ide to dole pomalicky ale ide.

tonuaspik

cauko petrolka,

akym stylom na to ides? dieta aj cvicenie? ja som drzala pol roka dietu, teraz uz fungujem iba na vyvazenej strave a pravidelnom cviceni - beham a trikrat do tyzdna si zacvicim tieto cviky na brucho snipurl.com a samozrejme sem tam plavanie, ale to skor ako relax.

za toho pol roka sa mi podarilo schudnut 22 kilogramov, aj ked je pravda, ze styri sa mi potom vratili... kazdopadne sa to uz stabilizovalo, nechcem moc vymyslat so stravou, takze uz len cvicim :)

drzim palce!

jupiik

Jessical a to si ako dokazala?cim si sa riadila? mozes prosim napisat ako sa ti to podarilo? budem moc vdacna a dakujem :) a samozrejme ze ti drzim palce aby sa ti darilo aj dalej..

JessicaI

Nieje to nerealne... ja som schudla od septebra do teraz zo 106kg na 96.8kg a chcem chudnut dalej aspon na 77kg a mozno aj viac. Uvidim ako sa budem citit a ako budem vyzerat.

winki

Chudnutie ktoré je ohrnaičené od .... do či už časovo alebo kilami....nemá žiadny efekt a dlhotrvajúci účinok, hlavne ak sa jedná o diety tak si to už konečne vtčte do vašej hlavičky.