Skylink - uhrada poplatku

Príspevok v téme: Skylink - uhrada poplatku
Kontessa

Chcem sa vas spytat, ci s tym mate podobne skusenosti...
Ako viete, do 1. 9. bolo treba zaplatit poplatok. Doma mame dva satelity, zaplatili sme 2krat ale na jeden ustrizok sme uviedli zly VS, takze jedna karta nefunguje. Zistili sme to samozrejme az ked nas odpojili od stanic.
V poriadku, nasa chyba, poslali sme oskenovany ustrizok s ospravedlnenim a so ziadostou o priradenie platby k tej karte.
Tyzden sme komunikovali emailovo a odpovede chodili v duchu ,, ze treba uhradzat pod poslednymi desiatimi cislami z karty ako VS, ze to trebalo uhradit do 1.9.,, a pod. Nijaka priama reakcia na prosbu o priradenie.
Dnes sme tam zavolali a vlastne uz nevieme ani co je zle. Podla nich ta platba bola priradena k tej karte, obe platby prisli, ale nefunguje tretia karta lebo tam platba neprisla. Rozmyslam aka tretia karta, ved mame len dve telky. Pani si hovorila stale svoje, peniaze nevracaju a platbu nemozno zobrat z jednej karty a preniest na druhu. Takze ta karta nepojde, kym sa neuhradi. Ked si dam skontrolovat online funkcnost, tak napise, ze nie je zaplatene. schvalne som si skontrolovala funkcnost aj toho zleho VS, ktory bol vraj priradeny ku karte. Napisalo ,,neexistuje,, . takze naozaj ta platba nemohla byt priradena. trocha pomotane, ale uz dva tyzdne sme len s STV a tolko kultury nam uz lezie na mozog. nemate s tym nejake skusenosti?
k nam ked do prace zavolali, ze dali zly VS, poslali scan, tak v pohode sme to priradili k ich uctu.