Som asexualna?

Príspevok v téme: Som asexualna?
goriliazena

ziadna zena ma nikdy nepritahovala ale ani muz. stale pocuvam o tom ako ma kazdy vlastne fyzicke preferencie ohľadom vysnivaneho partnera. mna v zivote nikdo nikdy nepritahoval len na zaklade fyzickeho vzhladu. jasne ze nieco sa mi paci a nieco nie, ale berem to skor z estetickeho hladiska, nejde o neaku fyzicku pritazlivost. jedine co sa mi ako tak fyzicky paci je brada u muzov. ide podla vas o asexualitu ak su moje sexualne fantazie skor abstraktne?

Najka88

Ja som tiez asexualna, teda asi nie uplne. Sex mi velmi nechyba a pocas vztahov, ktorymi som presla ma nikdy nejak nebral. Pri prvom priatelovi som to brala, ze sme si v tomto nesadli. Pri druhom asi nejak podobne. Poslednemu priatelovi to asi tiez nejak velmi nechybalo. Napriek tomu musim povedat, ze ja som bola ta co odchadzala zo vztahov a vobec nie pre sex. O asexualite som sa dozvedela skor nahodou a zrazu som vedela, ze je to aj o mne. Vobec nemam pocit, ze som nejak divna, je to moja prirodzena cast a som takto spokojna. Len neviem ako najst muza s touto preferenciou. Trochu sa bojim faktu, ze si najdem niekoho velmi sexualne orientovaneho a ze nebudeme stastni. Mam rada intimnosti, ale to je asi tak vsetko. Ak existuje nejaka komunita, tak sa do nej rada pridam.

Tungsten1

goriliazena, dúfam, že som sa ťa nejak nedotkla tým mojím vychechtaným komentárom, ja som to vôbec nemyslela tak, že by som sa ti vysmievala... alebo že by som hovorila, že nerozumieš danému pojmu. len ma to úprimne prekvapilo a aj pobavilo - pretože ja teda žiadnu konkrétnu definíciu asexuality neovládam a doteraz mi nenapadlo sa zamýšľať nad tým, či je alebo nie je ok, keď nepoznám fyzickú príťažlivosť. ale hodlám v tomto nezamýšľaní sa pokračovať a odporúčam to aj tebe - myslím, že s tým len tak ľahko beztak nič neurobíme :)

pan d.

To je fakt. Akurat, ze ja k nej stale nieco citim a ani si momentalne nikoho nehladam. Ja citom nerozkazem, druhy mi sa na nu vyprdol uplne, ja nie.

pan d.

Ja som zil s asexualnou personou, vydrzal som 9 rokov, potom som sa psychicky zosypal a to myslim teraz smrtelne vazne. Boze, chran ma pred takymito kreaturami.

goriliazena

mila Tungsten1, co to o asexualite som si uz presla este predtym nez som temu zalozila. avsak pred neakym casom som bola tymto terminom (asexual) oznacena blizkou osobou, ktora sa do problematiky takisto rozumela. jedine co som chcela, bol nazor roznej anonymnej vzorky ludi. pekny vecer

milli11

Ja som si tiez volakedy myslela, ze som asexualna, lebo ma nebavil sex s byvalym. No to bolo vlastne preto, lebo bol na mna dost obdareny a mna ten sex bolel. :((( Takze, chlapi, nechcite ich velkych. Pritom bozkavanie, maznanie, vsetko ma vzrusovalo, ale ked malo dojst na sex a ja som si predstavila, co ma zas caka, hned vzrusenie opadlo a uz som sa nevedela uvolnit.

Ja mam v predstave typ muzov, ktori sa mi pacia, len v reale som takych este nestretla. :DDD Napr. teraz sa mi paci chlap, ktoreho, keby vidim na fotke, poviem, ze: "Pche! Toho?" Nema ani tvar ani telo take, ake sa mi na muzoch paci. Ale staci, ze prejde okolo mna alebo na mna pozrie alebo sa ma len letmo dotkne a mnou preleti iskra, vzrusenie a som z neho hotova. :D

A nie, nie si divna, ked ta nevzrusuje nahy chlap. Aj pri mne mozu byt desiatky nahych chlapov a nic to so mnou neurobi. :D No dobre, pozriem sa, priznavam. ;) Ale keby tam bol jeden, ten, ktory ma pritahuje (hoci neviem preco?), to by uz so mnou nieco robilo. :DDD

Lulita

skor su divní takí, co sa vkuse do niekoho zamilovavaju, ja skor nechapem to :) mne sa tak raz za 100 rokov niekto paci, ale tak ja som narocna na povahu aj vzhlad :p esteze to jeden splnil :D