Dá sa vôbec zbaviť mykózy? Gyndoša už nechcem vidieť.

Príspevok v téme: Dá sa vôbec zbaviť mykózy? Gyndoša už nechcem vidieť.
brokolička

Baby, zbavila sa niektorá z vás naozaj mykózy? Ak áno, tak ako prosím vás? Ku gynekológovi už nejdem, napchal do mňa milión liekov a výsledok nula bodov. Nechcem ani maste voľne dostupné v lekárňach, už som vyskúšala všetko možné a stále sa mi to vracia. Poraďte nieco, hoci aj liečiteľa, ale nech to naozaj pomôže.

akotak

mne pomohla az liecba u albertovej. ale dopredu upozornujem na jednu chybu ktoru som urobila: po prvej kure sa problemy vytratili. huraaa, hned som sa na to vy-prdla. lieky neboli prave lacne. uz som sa jej ani neohlasila ze som fit. a do dvoch mesiacov som u nej bola znova a riadne nastvana ze sa to vratilo. ale nastvana bola aj ona, som myslela ze ma vyrazi. tak hovorila mi ze po prvej kure sa to moze len zlepsit ale nie celkom odstranit, to mi hovorila hned ten prvy raz. a mala som dodrziavat alebo abstinenciu alebo pouzivat condom, no to som jasne nedodrziavala. myslim ze clovek sa spamata az ked padne na hubu. az potom zacne dodrziavat co je treba.
odporucam ti nech uz ides za hocikym ci uz za lekarom alebo liecitelom to je v podstate jedno ale dodrziavaj dohodu a to co ti prikaze. lebo sa toho inac nezbavis. niekedy je to otravne to liecenie ale ina sanca neni len presne sa drzat pokynov.

RNG

Polovicate postupy nie su ani zlomok ucinne. Nestaci brat len cast odporuceneho, treba sa toho drzat kompletne, a to aj vcitane zmeny stravy.Pozri na Google.sk pod rng candida.
Podpora probiotik branim mikrovlaknin nie je jednorazova zalezitost, ale celozivotna zalezitost, tak isto ako vylucenie vacsiny volnych cukrov a vyrobkov z jemnych bielenych muk, ktore su priciny vypestovania candid v tele
.Candidy su bezne mikroby okolo nas, vsade, a telo s dobrou probiotickou florou im vie vzdorovat. Ale pri nespravnom zlozeni stravy, kde podporime candidy cukrami a jemnymi mukami a nie probiotika mikrovlakninami si to sami v tele vypestujeme.

Iba Katka

Treba nájsť príčinu a zastaviť ju. Príčinou môže byť partner, či dokonca nesprávne používanie tampónov.

jedna

ak ti nepomohla ani liecebna starostlivost lekara, ani rady RNG, tak hladaj pricinu v sebe! bud presne nedodrziavas liecbu, alebo nosis nevhodnu spodnu bielizen, alebo ohniskom je tvoj sex. partner, alebo mas sakra mizernu imunitu, atd...

B7

Ahoj. Viem, ake to je. Viem Ti poradit niekoho, kto Ti pomoze. Byva v Bratislave. Napis mi svoju mailovú adresu a tam Ti napisem. Zatim :)

kasandra

brokolička- máš intoleranciu na úplne všetky druhy mlieka? Počula som, že kyslé mliečne výrobky sú ľahšie straviteľné ako normálne mlieko a preto ich môžu konzumovať aj tí s intoleranciou.

brokolička

tak to asi nepôjde, lebo mám intoleranciu mlieka a pšenice, takže mám dosť prísnu diétu. sladkosti nejem vôbec už niekoľko rokov.

Ivka 1

Skús každé ráno na lačný žalúdok zjesť trošku pravej ovčej bryndze- obsahuje veľmi veľa probiotických baktérii . Počas dňa popíjaj ženský čaj , vyhýbaj sa sladkostiam a výrobkom z bielej múky.