Da sa vyliecit s pevnou volou? Ako na to?

Príspevok v téme: Da sa vyliecit s pevnou volou? Ako na to?
Kajal

mam 27 rokov a uz som uspesne rozvedeny. od puberty beham po lekaroch a stale mi nieco je. dopadlo to tak, ze uz to prestalo bavit aj moju ex. ani sa jej necudujem, s takym kriplom by ani mne nebolo dvakrat dobre. ale rozvod bol dalsi klinec do mojej rakve. cital som o sile pevnej vole aj som sa pokusal to praktikovat ale zacinam si mysliet ze to dokazu len niektory ludia. a totiz ti co sa s tym uz narodia. neverim tomu ze sa da pevna vola nejako naucit, to proste musi mat clovek v sebe. a musi si aj verit nemoze o sebe stale pochybovat ako ja. vysku som skoro nedokoncil a v robote som teraz ako na strune aby ma nevyhodili lebo mi kazdu chvilu nieco je. za rok aj styri razy marodujem a to som tu taky jediny.
neviem sa z nicoho tesit lebo mam pernamentne nejake zdravotne problemy. chcel by som s tym nieco urobit ale uz fakt neviem ako mam postupovat. bol som par razy u psychologa ale nemalo to valny vyznam. firemny doktor uz na mna pozera ako na cvoka, lenze ja sa fakt stale citim slaby, mavam zvysenu teplotu, boli ma niekedy cele telo ze nevladzem vstat z postele. pritom mam krv v poriadku. depresiu nemam akurat tak z toho ako mi je na figu a ze sa nemozem vyliecit.
tu som objavil toto video, na chvilu ma to dostalo, ale zase som si len uvedomil, ze toto dokazu len taky co to maju vrodene. az poznate nejaky postup ako to mozem zmenit tak mi prosim dajte nejake konkretne rady lebo uz fakt neviem co zo sebou. ale nie len nejake tie slova ze vschop sa, lebo to u mna vobec neucinkuje. az existuje ucinny postup tak sem s nim. dik za vas cas.

www.youtube.com

inak ja ked si nieco taketo pozriem tak ma to najskor nabudi ale vydrzi to len chvilu. potom ma to zase zrazi k zemi lebo si uvedomim, ze ja na to nemam.

anjelik*

:o))
Tak keď si mýliš pojmy a dojmy. :o))
(samozrejme podľa mňa, pravda to byť nemusí...;o) )
Ber to ako prejav pevnej vôle vyviesť ťa z hlbín ....dačoho..doplň si sám, čoho. :o)))

anjelik*

Mimulus, vôľa je to, čo by sa dalo nazvať energia. Ak ju nemáš, tak ani nevstaneš z postele. :o)) To,čo sa tu v niektorých príspevkoch označuje pevnou vôľou, ktorá zapríčiňuje zhoršovanie stavu...to by som skôr nazvala zaťatosťou a tuposťou, pridŕžaním sa zlých návodov a nie pevnou vôľou. Veď keď má byť niečo *pevné*...tak už z logiky tohoto slova by to malo stáť na pevných základoch rozumu a nie na nejakých hlinených nohách. ;o)))

rosso

niekedy nam neostava nic ine len zatat zuby a frcat. kto sa vzda, ma smolu. lebo ked je zivot tazky, tak sa bez pevnej vole zvladnut neda.

anjelik*

Doubledog, žijeme preto, lebo musíme, nikto sa nás nepýtal, či sa chceme narodiť. A nezabíjame sa len preto, lebo si *brutálne* užívame vlastnú smrť, to aby sme boli motivovaní sa viac snažiť. Plus máme v genóme zakódovaný pud sebazáchovy.Takže tá chuť a túžba žiť vyznieva trošku pateticky. ;o)))