ked varim ryzu v mlieku, tak po uvareni ju budem musiet precedit? alebo sa ta ryza absorbuje cely obsah mlieka a je z toho kasa?
Ryza v mlieku - potrebujem radu
no ako ti tu písali baby, lepšia je na to gulatá, tá sa tak spojí s mliekom, na kašu ..
a neviem, ako robíš, či dáš hned mlieko, ja dávam najprv vodu a potom až mlieko .. najprv, nech sa ryža uvarí vo vode a potom dolejem mlieko..
tak ak chcem ryzu hustejsiu, kasovitu, mam pridat menej mlieka?
prvykrat som to robila z tenkej dlhozrnej ryze, nebola z toho ziadna kasa ani nic, len proste obycajna ryza ako uvarena vo vode.. ale zmiesala som to s pudingom a bolo to fajn
aj ja s grankom
a to záleží aj od toho, či chceš mať len kašu, alebo aj to mlieko :D
ja to robím podla chuti, ako chcem.. ale to mlieko chutí uplne super :)
milujem ryžu v mlieku :)
zalezi aj od typu ryze, su druhy bielej ryze, ktore sa na mliecnu ryzovu kasu nehodia, najlepsia je biela gulata ryza, ta je super na kasu a jasne, ze sa da urobit hustejsia a redsia, podla mnozstva mlieka, ale ked sa pouzije nespravny typ ryze, tak sa to s mliekom moc nespoji
Ja varím mliečnu ryžu hustejšiu, takže je z toho kaša už hneď, ale keď ju necham do rana v hrnci, tak ani za svet to neislo umyt. Moja mam ju robi redsiu, den vopred a do druheho dna je z toho kasa
to zalezi, kolko toho mlieka tam das...
ked pouzijes gulatejsi typ ryze, ta nasiakne mlieko do seba a bude z toho kasa