Ryza v mlieku - potrebujem radu

M 25

no ako ti tu písali baby, lepšia je na to gulatá, tá sa tak spojí s mliekom, na kašu ..

a neviem, ako robíš, či dáš hned mlieko, ja dávam najprv vodu a potom až mlieko .. najprv, nech sa ryža uvarí vo vode a potom dolejem mlieko..

gskh

tak ak chcem ryzu hustejsiu, kasovitu, mam pridat menej mlieka?
prvykrat som to robila z tenkej dlhozrnej ryze, nebola z toho ziadna kasa ani nic, len proste obycajna ryza ako uvarena vo vode.. ale zmiesala som to s pudingom a bolo to fajn

M 25

a to záleží aj od toho, či chceš mať len kašu, alebo aj to mlieko :D

ja to robím podla chuti, ako chcem.. ale to mlieko chutí uplne super :)

milujem ryžu v mlieku :)

Maoam

zalezi aj od typu ryze, su druhy bielej ryze, ktore sa na mliecnu ryzovu kasu nehodia, najlepsia je biela gulata ryza, ta je super na kasu a jasne, ze sa da urobit hustejsia a redsia, podla mnozstva mlieka, ale ked sa pouzije nespravny typ ryze, tak sa to s mliekom moc nespoji

timbo123

Ja varím mliečnu ryžu hustejšiu, takže je z toho kaša už hneď, ale keď ju necham do rana v hrnci, tak ani za svet to neislo umyt. Moja mam ju robi redsiu, den vopred a do druheho dna je z toho kasa