Problem s bradavkami

Magy

Kozmetický salón, príp. kozmetická chirurgia, ktorá robí takéto, alebo podobné zákroky, je dnes už v každom väčšom meste. Netuším odkiaľ si ty, poobzeraj sa. Za opýtanie nič nedáš, a samotný zákrok tohto typu nie je drahý.

paulinacc3

Magy mas s tym skusenosti? alebo poznas niekoho? bojim sa ihiel a vsetkeho co sa doktorov týka (nehovoriac o zubaroch)

Magy

paulinacc3 - niet sa čoho báť, je to kozmetický ambulantný zákrok asi ako keď si ideš dať piercing. za pár minút hotovo.

Magy

Vpáčená bradavka je pomerne častým nálezom u inak zdravých žien. Okrem estetického problému ide často aj o problém týkajúci sa dojčenia. U týchto žien môžu byť tiež častejšie pozorované zápaly bradavky. V plastickej chirurgii je mnoho spôsobov používaných na korekciu vpáčených bradaviek. Medzi najpoužívanejšie patrí operácia s použitím silikónového drénu.
Táto operačná technika je pomerne jednoduchá a preto je možné jej prevedenie v lokálnej anestézii (prakticky ambulantný zákrok). Princípom operácie je použitie fixačného stehu na vytiahnutie bradavky a následné zavedenie silikónového drénu.
Cievne zásobenie ako aj inervácia bradavky ostávajú neporušené čo je dôležité z hľadiska menšieho rizika pooperačných komplikácií a budúcej funkcie bradavky – prípadného dojčenia. Po skončení operácie sa na bradavku priloží obklad s antiseptickým roztokom, ktorý sa tam ponechá 7-10 dní. Hotovo.