Príčina náhlej smrti

Príspevok v téme: Príčina náhlej smrti
Kini

Dobrý deň, chcel by som od Vás aby ste mi prosím vás vysvetlili dôvod náhlej smrti. Môj dedko(61) bol na preventívnej prehliadke z práce. Z krčného oddelenia ho poslali do nemocnice, pretože sa im niečo nezdalo. V nemocnici mu zobrali vzorku z hrdla. Výsledky z histológie neboli dobré. Diagnóza znela zadná stenu orofaryngu. Tumor mal veľkosť 2x2 cm. Predtým pracoval bez akýchkoľvek ťažkostí, len mal dlhodobo suchý kašel. Nasledovali predoperačné vyšetrenia: pľúca dobré, sono brucha - nafúknuté črevá a nejaké uzlíky, ktoré bývajú pri hnačkách. On mával redšiu stolicu. Operovať ho nemohli, pretože ten tumor bol vraj rozplazený. Po výsledkoch z histológie nastúpila chemoterapia. Vybral 5 dávok, ktoré znášal veľmi dobre. Po pár dňoch dostal hnačky, ktoré sa stupňovali. Štvrtok dostal nejaké lieky na hnačky a krvný obraz mal veľmi dobrý. Cez víkend mu zostalo tak zle, že sme volali pohotovosť, lenže jeho brucho sa nám zdalo väčšie. V nemocnici nám po 3 dňoch zomrel. Je to pre nás niečo nevysvetliteľné, pretože tesne predtým bol pracujúci bez akýchkoľvek ťažkostí. Bol síce silný fajčiar, ale nevieme čo bolo príčinou smrti a prečo to jeho telo nezvládlo ?

miauu

RNG: ano lieky su chemia ale skus mi povedat jednu vec ktorej sa chemia netyka, vsetko ma nieco spolocne s chemiou bez nej by si tu ani nebol
v minulosti ludia zomierali v relativne skorom veku, prave vdaka liekom su starsi jedinci schopni dozit sa vyssieho veku

RNG

Kto chce vediet viac, ako sa tvori rakovina, rozsiruju metastazy a ako sa tomu da zabranit , moze si trpezlivo vypocut prednasku dr Ratha, ktory to a ine podfuky a zlociny farmaceutickeho a chemickeho priemyslu za poslednych 100 rokov popisuje. Tu je to so slovenskymi titulkami
www.youtube.com

Kini

mima77 Ďakujem. Nie pitva nebola vykonaná, nakoľko sa nám dovolali až po niekolkých hodinách, ked bol už v márnici, kde sa riešil odvoz pohrebnej služby. A aj keď, pri tej pitve by si mohli urobiť čo by chceli, bez našeho schválenia, ktovie či je to na toľko dôveryhodné. Podla doktorky tam nebolo čo riešiť... ona nám až tak toho veľa nepovedala, len ťoľko, že pri onkologických pacientoch treba vždy rátať aj s najhorším + prišiel s rozvráteným vnútrom a dali mu do tela jód na vyrovnanie elektrolytov...podľa jej vyjadrení mohlo dôjsť k nejakej embolii, alebo to jeho telo nezvládlo. Zaujímavé bolo, sanitka ho priviezla okolo deviatej hodiny a napojený na infúzie bol až o pol šiestej. Ďakujem vám ostatným za info a príspevky k objasneniu. No deň predtým, než sa to stalo, tak sme ho boli pozrieť a ho všetko bolelo, bolo mu hrozne teplo, ale pritom bol dosť vlažný, myslím že je možné, že aj cievny systém mohol zlyhať, ale jedno je isté a on to taktiež vedel, že chemojedy to celé zvorali, zase tá naša skvelá medicína. Nechcem ju ale týmto nejak celú zhadzovať, ale viem isto že by boli metody ktorými by sa pomôcť dalo.

mima77

RNG fakt nevhodný príspevok pre mladého chlapca v tejto situácii, v niektorých prípadoch fakt si myslím, že tvoj intelekt je na minimálnej úrovni.

Každí vie aká je silná chémia v liekoch a každí sám usúdi, či to pchá do seba alebo nie a koniec koncov chemoterapia kombinovaná s spolu s homeopatikami a pozitívnym životným naladením vyliečilo kopec ľudí.

A čo sa týka príspevku, ten muž mal rozsiahle metastázy...

RNG

Dnes su predpisove lieky tretia najvacsia pricina smrti, hned za cievnymi chorobami a rakovinami. A mozno aj viac, kedze toto priznanie bolo lekarmi, ktori nemaju zaujem , aby povedali celu prvdu.
Pri rakovinach zhruba polovica ludi totiz nezomrie na rakovinu, ale dosledky chemoterapie.
Chemoterapeuticke lieky su totiz take silne jedy, ze v laboratoriach , kde ich vyrabaju chodia ludia v skafandroch podobnym kozmonautom

nefinka

presne ako ti napisal kabel..uzliky v bruchu z hnacky?? pochybujem, skor pravdepodobne, ze to mal rozlezene kade kde po tele.
Silny fajciar s dlhodobym silnym kaslom, sprevadzanym kadejakymi hnackami??nie, to ani nahodou nie je v pohode stav. To, ze sa nestazoval na bolest, neznamena, ze ziadne bolesti nemal..
Moj dedko sa takisto nikdz v zivote nestazoval na ziadnu bolest, aj ked bolesti mal. Dokonca tyzden pred svojou smrtou sme sa ho ani dotknut nemohli, lebo ho bolel aj dotzk, ale nikdy v v zivote ani len nepipol, ani vtedy. Doktori nam sami povedali, ze takeho cloveka este nevideli, co aj v najhorsich bolestiach nechcel nic na bolest a stale tvrdil, ze ho nic neboli.
Co som tzm chcela povedat? nestazoval sa vobec, ze mu nieco je, spraval sa uplne normalne ako keby mu nic nebolo a zrazu bum, skoncil v nemocnici, nadorz a metastazy po celom tele, dva mesiace na to, umrel..

kabel

Po prve, tvoj stary otec NEBOL bez akychkolvek tazkosti. Dlhodobo kaslal a mal riedku stolicu, to nie je "nic". Mohol mat aj bolesti, o ktorych netusis. Bohuzial, jeho stav bol nezvratny-disseminovany karcinom s metastazami vsade. Tie "uzliky" neboli uzliky z hnacky (take neexistuju), boli to metastazy v crevach. Podla mojho sukromneho nazoru doslo bud k ileu, co je nahla nepriechodnost creva, alebo k perforacii crevnej steny, co malo za nasledok smrt. Bohuzial karcinom diseeminovany v celej brusnej dutine (pises o neoperovatelnosti a metastazach) ma za nasledok smrt.