Zatajenie

sodo

Presne tak aj ja to berem Lulita,aj ked esteje sanca ze PN by som byt aj neskor mohol.Aspon z minulostiviem ze ked je clovek aj nejake 2-3 tyzdne PN ,diagnoza sa nedavala na PNku,nebola to povinnost,normalne som poziadal sestricku nech to preklepe -zamaze na stroji ked tam boladiagnoza.Ked sa ma pytali co mi bolo v robote som povedal nieco co ma napadlo.

Lulita

ked budes na PN vykopnu ta, ale tak tiez by som im nevesala na nos, co vsetko mi je, by som mohla rovno doma umriet hladom

Magy

sodo - jednoducha otazka, jednoducha odpoved: zalezi na internych predpisoch daneho zaestnavatela, ale zvacsa hrozi okamzita vypoved BEZ naroku na nahradu odmeny ci moznosti odvolania. Staci?

kasandra

Ou, si ma zaskočil :) No ja ti asi nebudem vedieť poradiť, len som chcela vedieť, že o akú prácu ide, keď chceš zatajiť svoj zdrav. stav. To, že to tu nechceš písať je v poriadku.

kv

no uz som si precitala co to je , no tak v pohode ked len to, ja ze ci nemas daco psychicke ci co :D
tak hento im ani nehovor, nic ich do toho neni :)

sodo

Kasandra normalne sa totu bojimpisat ,vies je to tu viditelne forum.Ak bysi mi chcelaporadit alebo aspon svoj nazor napisat bol bysom rad,daj mi mailovu adresu moja je gabrielitino@azet.sk tam by som ti napisal viac.

sodo

kv ved to,dnes je tolko pliagy avseliakych chorob a tam kam idem nebudem nic soferovat ani nic take.Ide skor o moju bezpecnost,ale dnes je to s pracami tazke a totoje uz jedna z mojich poslednych sanci.Je tocrevne ochorenie,akurat tak budem srat sracky,ale keby sa tozhorsilo samozrejme bysom isiel k lekarovi.