Zápal maternice - tehotenstvo

Príspevok v téme: Zápal maternice - tehotenstvo
Adriana33

Ahoj, doktorka mi zistila zápal maternice, liečim sa antibiotikami 10 dní a dnes mi predpísala ďalšie lieky na doliečenie. Máte skúsenosť ako je to s následovným otehotnením po zápale maternice? Doktorka tvrdí že to na plod nemá vplyv, ale radšej sa chcem spýtať na skúsenosti s týmto problémom viac osob...nechcem nejak ohroziť ani zanedbať tehotenstvo. Ďakujem :-)

teta 44

Ahojte, ja som uzivala wobenzym na opakovane zapaly mocovych ciest a musim povedat, ze s nim mam len pozitivne skusenosti, liecba zabrala rychlo a frekvencia zapalov sa naozaj znizila. Nedavno som vsak citala, ze v čechach mali skandal s nejakym vyrobkom co sa podobal na wobenzym, ale lakal ludi na to, ze je lacnejsi, ale bol to podvod a normalne ho potom stiahli z predaja a teraz by mal prist na SR. Tak aby ste nenaleteli, aj ked si myslim, ze ludia, co maju odskusany wobenzym sa nedaju lahko oklamat.

KAmi44

Ja by som ti poradila užívať s antibiotikami wobenzym ako podpornú liečbu. Sú to prírodné enzými, takže vôbec nie sú škodlivé. Podporia účinok antibiotík a liečba bude efektívnejšia a keď ich budeš užívať aj po liečbe tak rýchlejšie naštartujú tvoju imunitu a predídeš tak opakovaniu zápalu alebo nejakým následkom.