Kvalitný Make-up

Príspevok v téme: Kvalitný Make-up
Trubka

Mám problém s tým, že nikde nemôžem nájsť dobrý make up pre moju pleť. Nemám akné, ale hlavne nos sa mi veľmi mastí a leskne. Používam aj krémy a vody na zmatnenie, ktoré síce celkom pomáhajú ale stále som nenašla make-up, ktorý by mi vyhovoval. Tekuté make-upy lacnejších dm-kových značiek mi nevydržali na tvári ani pár hodín a robili mi fľaky. Lesklá som bola tiež. Jediný make-up, ktorý bol ako-tak fajn bol penový od maybelline. A ak už aj nájdem niekde niečo vyhovujúce, tak je to na mne väčšinou oranžové. Mal by niekto nejaký dobrý a cenovo relatívne dostupný typ?

Chlo_e

ja som použivala najprv alverde ,ten bol fajn len som bola trocha bledsia ,(zlý odtien som si vybrala ),ani nevytváral žiadne flaky,,celkom dobry je aj max factor.Teraz mám essence a tiež je celkom fajn aj cenovo dostupný :)

didi1023

Tak ja mam momentalne dermacol 24h a som s ním veľmi spokojna dobre kryje a vydrží dosť dlho a vôbec sa nelesknem no možno až po 6-7 hodinach sa začínam trocha lesknuť ale ja mam veľmi mastnú pleť inak je super a ešte mam dobre skusenosti s vichy dermablend akurat, že ja drahši