Vianoce a zdravie

Príspevok v téme: Vianoce a zdravie
alica14

Ahojte.. :) len tak zo zaujímavosti by som sa chcela opýtať či dodržiavate zásady zdravej výživy aj cez vianoce .Napríklad či si namiesto koláčikov dáte sušené ovocie alebo namiesto vyprážanej ryby alebi kapra dáte dusenú rybku so zemiakmi namiesto šalátu a tak.A ešte by ma zaujímalo či celý deň nejete a potom až večeru alebo normálne po celý den niečo zobkáte :) Dakujem za odpovede :)A krásne Vianoce želám.. :)

gastanko2016

na vianoce máme klasické vianočné jedlo.Kapustnica, ryba a šalát. Pre mňa to k vianociam patrí. Potom máme ešte nejaké koláčiky. Ale to neznamená, že sa prežierame. Z každého troška, aby sme potom jedlo netrávili ďalšie dva týždne.

Lulita

potvorka - ano viem, ze sa povie fifipierko, fifipero s ami paci tiez :))

ano s farbou som velmi spokojna, pouzivam tie penove Lorealky a stym je farbenie pohodicka, pohoda

joj 56 kg keby som teraz mala...vcera som sa strasne objedla, som rada, ze nelezim so zlcnikovym zachvatom :))

kasandra

Ahoj PoPo!

Ja som tá pravá! O to mu ide, zmiasť prispievajúcich alebo ich nasrať. Všimni si ip-čku. Ja ju mám rovnakú stále.

Iveta Michael

Cez Vianoce sa obmedzovať? Ale čo si:) práve som dojedla šalát a teraz sa kŕmim sušenými...ani neviem čo to je vyzerá to ako malé slivky ale je to kyslé:) pozerám film a konečne po mesačnej pauze som nakukla na tento portál že čo sa tu udialo...

No prežierať sa neni dobré...no to neznamená že si nedám to čo mi chutí

Slecna A.

Meretseger, mam presne tu istu vahu a presne tu istu vysku co ty....a tuzim pribrat este trosku. Ver tomu, ze keby si mala o 10 kil menej, bola by si vychudnuta a nebolo by to vobec pekne....Ja som raz schudla (zo stresu) na 47 kil a bolo to otrasne! Ziaden zadok, trcace rebra, vpadnute lica....no nikdy uz! Mozno mame rozdielne typy postav, ale ver tomu, ze pri 160 cm mat 54 kg je ok. Samozrejme, ide o tom dobry pocit, ale aj tak by som to neprehanala :)