Sex so starsim

Príspevok v téme: Sex so starsim
TheDevilMe

Caute. Mam 20 a rada by som sa vyspala s istym 40-tnikom. Nie som hrda na tieto svoje chutky, ale otravuju ma skoro kazdy den cely rok. Problem je,ze som zadana. No nevydrzim to uz. Ziaden dalsi vztah nechcem,ide iba cisto o telesne, akokolvek zvratene to znie. Sexualnu stranku s priatelom som rozoberala. On nema tolko skusenosti,malo vydrzi a ja z toho nemam skoro nic,nehovoriac o nejakom vyvrcholeni,ktore som pocas sexu nedosiahla nikdy. Snazila som sa mu pomoct rukami,ustami, zmenou polohy. Skoncilo to potom tym,ze sa neurobil vobec alebo sa neurobil do mna. Tvrdi,ze ma miluje,ale neznosti od neho dostanem tak akurat pri mini predohre. Inak, je vsetko v poriadku,rozumieme si aj ma vzrusuje,no akosi to nevie v posteli. Viem,ze s tym 40-rocnym ruzovu sexualnu buducnost istu nemam,ale z neho aspon salaju emocie-vie ma "dokonca" objat aj sa ma mimovolne dotknut. Chcem mu dat vediet, o co mi ide bez toho,aby som bola prilis vtierava. Ako to mam urobit?(Prosim,ziadne posudky na moje umysly nepiste - nie je iste,ze moj zamer vyjde)

Tak velmi mi chyba akekolvek prezivanie.

TheDevilMe

Sito: Myslela som to tak,ze nie kazdy 40-tnik musi byt alfa samec,mat rovnake chute a postoje k sexu. Moze mat za sebou sklamania v zenach, ale nemusi. Vek,rovnako ako vela inych veci,mi nic nezarucuje.

Sito

pises ze tu sexualnu buducnost s 40 nemas NECHAPEM???To ako mislis ze za 2 roky alebo 5 rokou bude impotentny?Ja na tvojom mieste beriem 40 a s nim mas neskutocne dobry sex a neries co bude potom potom nemusis mat ako mnoho zien ziadnu chut na sex

TheDevilMe

stewe: Vec sa ma momentalne tak: s priatelom mame pauzu(nie kvoli tomu chlapovi - priatel si riesi svoje osobne veci). To,ze s him nie som mi lahostajne nie je, tym padom vsetky sexualne chutky sa zoslabili a pozornost sa sustredi skor na akusi muzsku oporu, ktoru nemam. Keby mi ju dal teraz ten chlap,viac by som nebrala, Mozno,keby bola pauza za inych okolnosti, tak by som to inak vnimala.

stewe

Je to v pohode že Ťa vzrušuje starší chlap, a myslím že ak sa mu oddáš len s tým ako píšeš: "Ked chlapovi zena povie,ze jej ide iba o dotyky a sex z toho hladiska,ze to potrebuje a nic viac, automaticky ju zaradi medzi lahke zeny?" a má aspoň trochu rozumu v hlave tak Ťa určite nezaradí medzi štetky a bude Ťa brať takú aká si... ALE URČITE ŤA TAM ZARADÍ AKTUÁLNY PARTNER! A aj okolie.A zbytok života to pôjde s Tebou vnútri v Tebe... Pokiaľ to skutočne chceš tak by si sa mala rozísť s terajším partnerom, to či mu povieš dôvod je na Tebe, ALE NEROB TO ZA JEHO CHRBTOM! Ahoj a držím palce...

TheDevilMe

Budzogan: Ako sa da potom vysvetlit fakt,ze mna rovesnici nikdy tak velmi nevzrusovali,ze to bol len slaby odvar?

Budzogan

Devil,

to nie je o veku muza, ale o povahe. Bud je v sexe chladny, alebo je zmyselny. Je to rovnake, ako u zien.

TheDevilMe

Keby clovek nemal svedomie,bolo by to jednoduchsie,ale som si vedoma,ze mozem citit vycitky...zatial idem nanho pomaly,objatie,pusa na lice...Ked chlapovi zena povie,ze jej ide iba o dotyky a sex z toho hladiska,ze to potrebuje a nic viac, automaticky ju zaradi medzi lahke zeny?

stewe

Ahoj mám 37 a moj nazor je ze by si sa mala najprv rozist s terajsim partnerom ak Ti nevyhovuje a chces skusat...
Proti gustu ziaden disputat a ked chces vyskusat starsieho tak to urob- normalne priamo si to s ním rozdaj bez okolkov - opatuj dotyky, on bude vediet co robit :-) ale myslím že to bude "len" jednorazova skusenost. Reagujem len koli tomu ze toto iste si prezila moja manzelka- mala 21 a rozdala si to s 50tnikom a chvilu na to sa zoznamila so mnou a zobrali sme sa a teraz ked mi o tom povedala po 20rokoch tak o tom hovori ako o mladickej hluposti a aj ja by som o tom radsej nevedel... Zvaz to, je to na Tebe.