Psychiater Levice

Milan8309

Pozri, čaká sa u nej dlho, ale môžem zaručiť že je odborník v tom čo robí- pracujem v oblasti psychiatrie už niekoľko rokov

hladajuca

A neskúsil by si mi teda vysvetliť, v čom je ten rozdiel medzi ambulantnou liečbou, a pobytom v nemocnici? Prečo by mi psychiater v ambulancii nevedel správne stanoviť diagnózu?

pan d.

Ide o tvoje zdravie. Ja by som uz neriskoval, lebo to nema zmysel. Do nemocnic chodia aj taki, co im takmer nic nie je, su na lepsich oddeleniach.

hladajuca

Hm, ešte tak veriť, že tí lekári v nemocnici vedia viac, a tiež ma nebudú liečiť na niečo iné.
Mám pocit, že každého liečia na depresiu, a tú ja určite nemám...

pan d.

Ono, v podstate riskujes to, ze sa budes liecit na uplne inu diagnozu, aku v skutocnosti mas. A to nie je fakt dobre, lebo ti z toho moze zacat prepinat. Povedat, ze ma niekto depresiu, je velmi jednoduche.

hladajuca

No ja som jej na to tiež povedala, že to mi je teda novinka, že raz umriem :)
Takže si myslíš, že psychiater mi ambulantne nebude vedieť spoľahlivo stanoviť diagnózu? Pretože tá, ktorá mi povedala, že umriem :), tej som toho načrtla viac, tak tá mi ešte povedala, že to nie je len jedna diagnóza, ale že podľa nej sa prelínajú dve. Ale aké, tak to už bola ticho :)

pan d.

Hej, vsetci, co sa neliecia, umru:DDD Mna najprv poslala na testy ku psychologicke, ta napisala, ze je to cosi hranicne.

hladajuca

Ja chápem, čo chceš povedať. Lenže ja si myslím (kľudne sa zasmej), že tým, že som ešte navonok "normálna", tak viem navodiť dojem, že to tak aj v skutočnosti je. Po dvoch rozhovoroch s dvoma rôznymi psychológmi som sa na to vykašľala. Načrtla som situáciu a po ich reakcií som už k podstate nepovedala ani mäkké f. Skrátka ak mi je niekto nesympatický, tak nie som schopná veriť mu. (Ja to takto s tou vierou mám u každého lekára, či už ide o kardiológa, všeobecného...)
Jedna psychologička mi povedala, že toto nie je v jej kompetencií, a ak nepôjdem do nemocnice, tak proste zomriem. :)

pan d.

Ja ti radim najma na zaklade vlastnych skusenosti, aby si nerobila tie iste chyby, x-e som robil ja. Oni ti diagnozu len tak lahko nezistia. Ja som mal tri rozne diagnozy, vies si to predstavit??? Az v nemocnici sa trafili podla mna najpresnejsie.
V nemocnici su rozne oddelenia aj take, kde mas takmer absolutnu volnost napr. oddelenie C alebo D. /mozes mat napr. mobil pri sebe/ A a B je pre akutne stavy. Niekedy ani netreba odporucanie od psychiatra, staci zavolat do nemocnice a oni ta vezmu.
NEMOCNICA NIE JE STRASIDLO NA LUDI:)))