Otazka ohladom panenstva

Príspevok v téme: Otazka ohladom panenstva
niekto1234

Dobrý deň, chcem sa opýtať, s priatelkou som mal prvý krát pohlavný styk, ona už niečo zažila, ale neviem okolnosti. Keď sme sa odhodlali spraviť to, tak najskôr som sa nevedel ani trafiť, proste ako keby tam žiaden otvor nebol, hoci prstami som vedel kde to je, a cítil, že je dosť velký a nebude problém.
Ten otvor som našiel jedine tak, že mi povedala že ju to bolí a to riadne. Nešlo to dnu, potom po chvíli kúsok, ale stále ju to bolelo a cítil som odpor, stále sa to posúvalo o kúsok hlbšie, a stále bol odpor, postupne až do hlbky cca 8-10 cm, potom to už bolo ok. Prečo som odpor cítil počas celej dráhy? Asi mesiac pred stykom som sa tam dolu aj pozeral a žiadnú panenskú blanu som nevidel, vyzeralo to ako normálna vagína z nejakého videa, preto som myslel že už panna nieje. Chcem teda vedieť, prečo to bolo tak. Podľa tohto mi to príde, že panenská blana ani nieje, ale je to len zúžená pošva, pohlavným stykom sa len rozšíri. Alebo Panny majú aj zúženú vagínu, ktorá spôsobuje bolesť a krvácanie, a aj panenskú blanu, ktorá vyzerá ako na obrázkoch? Prosím, naozaj to potrebuejm vedieť, viem že som sa tu rozpísal až to hraničí s chorobnosťou, ale naozaj to potrebujem vedieť. Preto by som bol rád, ak by písal len niekto kto tomu rozumie/má skúsenosti.

Kvety zla

a taktiez, niektore zeny su narodene bez panenskej blany. niektore panensku blanu stratia pri sporte. to ci je zena panna neurcuje existencia alebo neexistencia panenskej blany, ale to ci mala sex alebo nie.

Kvety zla

nepises ci to ze nieco priatelka zazila znamena sex. ak mala sex pred tebou, panna nie je.
samozrejme ak zena nema dlhsi cas sex, posva sa "stiahne". taktiez ju to mohlo boliet preto, pretoze ste nemali ziadnu predohru, nebola dostatocne vlhka atd. a presne preto si citil aj odpor.
co sa panenskej blany tyka, ano, existuje, nie je to mytus. no panenska blana neuzatvara posvovy vchod uplne, su v nej otvory (napriklad na odtekanie menstruacnej krvi), neviem co si hladal ked si sa tam dole pozeral... hod si do googlu obrazky ze hymen photo a pozeraj. a studuj. a porovnavaj...
ale neviem preco ta to tak velmi trapi.