Brazílska depilácia v Nitre

Príspevok v téme: Brazílska depilácia v Nitre
bei

Ahoj. :)

Rada by som sa vás opýtala, kde v Nitre robia Brazílsku depiláciu (depiláciu intímnych partií cukrovou pastou). Viete mi odporučiť nejakú dobrú kozmetičku, ktorá vykonáva tento druh depilácie? Ktoré kozmetické salóny sú podľa vás najlepšie? Poprípade (ak máte) kontakt na kozmetičku, s ktorou ste boli spokojné. Pomohli by ste mi. Ďakujem.

Margituska

Ahojte vratila som sa zo zahranicia po 10 rokoch na slovensko a uz skoro 6 rokov mam depilovane intimne miesta (vsetko -Hollywood wax ) som z nitry a nikde nemozem najst salon ktory takuto depilaciu robi je to vobec mozne ? Hollywood waxing je velmi popularny vsade kde som bola a mne sa naozaj nechce verit ze to u nas nieje .prosim vas ak by ste vedeli o niekom kto toto robi budem velmi vdacna ...dakujem : ))

Suzi Sju

Dobrý deň,

ak by ste ešte stále mali záujem o brazílsku depiláciu tak momentálne je v Nitre novootovrený salón Bellasa, ktorý ako jediný v Nitre ponúka brazílsku depiláciu cukrovou pastou, Ak chcete tu máte kontakt na fb stránku:) Teraz majú ešte dokonca roka uvádzacie 30% zľavy..
www.facebook.com