Buddhizmus ako cesta

PoPotvorka

pan d. anjelik ma tentokrat pravdu ,ved nemoze pisat kazdy to co by si zaprialo pocut ci precitat tvoje "velicenstvo" :D
nic v zlom :)

anjelik*

Pán D, ty ma berieš príliš doslova a si neskutočne vzťahovačný, omg. Ja rozhodne nie som zarytá ezoterička a netrpím narcizmom. Píšem o tom, čo považujem za pravdu, ale pre teba to rada zopakujem, aby nedošlo k omylu...moju pravdu a ty si z toho vyber to, s čím súhlasíš a s čím nie, od toho kľudne abstrahuj. :o) Nie je mojím zámerom ťa urážať ani sa vyvyšovať.Ak to takto vnímaš, tak porozmýšľaj, prečo to tak je. Za to ja predsa nemôžem. ;o)
Frno, jeden dôvod, prečo by som mala v tomto živote uvažovať tak, aby jediné, na čo sa zmôžem, bol v budúcom živote vírus na Mesiaci. I keď asi lepšie, ako vírus pohlavnej choroby, to by ma nikto nemal ráááád.:o)))

pan d.

Ja nebirujem take zenske, co v jednej vete spomenu anjelov, karty, vestenie a karmu. To su podla mna same chumajoviny.

pan d.

Ja som si o tebe anjelik myslel, ze si nejaka zaryta ezotericka. Je to tak alebo sa mylim? Cize knazi su podla teba tlsti a sprosti?:DDD

pan d.

Anjelik, netrpis ty nahodou nejakou poruchou myslenia, napr. takym narcizmom alebo niecim podobnym?:DDD Ty si myslis, ze to, co napises, je aj pravda?:DDD Mna vzdycky na tebe pobavi prave toto najviac.

anjelik*

:o)))
Tak netušila som , že sa jedná o budhistov, ale jeden nikdy nevie. Tak musia si aj oni niečo dopriať...vieš, kde absentuje vnútorná hĺbka, vnútorná sila, bytosť to podvedome môže začať nahrádzať objemom...a tak je telo väčšie a väčšie.