Ako dho trvaju abstaky po užívání hypnotik, aj AD

Kvapkavmori

Ahojte všetci

to je fajn, že je takáto možnosť dozvedieť sa pravdu, lebo od lekárky ju už nečakám....

Po viacerých ťažkých životných situáciách prišla jedna taká, ktoká ma zrazila na kolená a vyhľadala som psychologičku ktorú som poprosila o pomoc aby mi pomohla naučiť sa lepšie zvládať stresy a záťažové situácie ale ona sa zbavila všetkej zodpovednosti a úsilia veľmi jednoducho, presvädčila ma, že najprv potrebujem chemickú liečbu ktorá je nevyhnutná na zharmonizovanie mojej psychiky.Poslala ma psychiatričke ktorá mi dala Paretin 20 mg v kombinácii s Rivotrilom kvapkami,však nepovedala mi o týchto liekoch ani základné info napr. ako sa po nich môžem cítiť,čo sa môže so mnou diať.Začala som to užívať a na tretí deň som jej volala že po tých kvakách strácam chvílami rovnováhu a že ich chcem prestať užívať,ona na to veľmi starostivým tónom že to mi len klesol tlak aby som si stražila pitný režim, že po nejakom čase sa budem cítiť veľmi dobre.Nechcelo sa mi veriť lebo toto bolo celkom niečo iné,čo som nepoznala.Brala som túto kombináciu a postupne mi prišlo také nechutenstvo že som prestala jesť a spala som deň aj noc....kým mi došlo čo to so mnou robí prešlo ďalších 20 dní a povedala som si že takto to teda ďalej ísť nemôže....vyhladala som si na nete forum kde o týchto liekoch ľudia písali a keď som sa tam dozvedela čo za vysoko návykové jedy to beriem a že tí ľudia sú na ních 9-10rokov alebo s prestávkami celý život strašne som sa zľakla a vedela som že už dobrovolne do seba nedostanem nič,zahodila som aj lieky aj kvapky do koša a viac som nič nezobrala....na tretí deň to prepuklo...do pekla aké som do vtedy nepoznala....strašná ale strašná bolesť hlavy,záchvaty plaču po ktorých vždy nasledovalo zvracanie,pocity hroznej horúčavy prestriedané so zimnicou, vysoká citlivosť na najmenšie podnety svetlo,zvuk....k tomu všetkému mi po tom nejedení zlyhal žalúdok a ja som vracala už aj vodu so smektou, a minerálku.Nemohla som spať tak to trvalo všetko neznesitene dlho.Po 4 dňoch nastala čiastočná úlava keď som udržala v sebe už aj kurací vývar ale len čiastočná,na 7 deň som sa ledva dotiahla lebo som bola veľmi zoslabnutá (za tú krátku dobu odišla aj váha) ku svojej obvodnej lekárke a dala som si spraviť všetky odbery.Ani som len netušila že AD patria do skupiny liekov čo sa nesmú nárazovo vysadiť,dočítal sa to môj partner na nete keď sme v tretí deň toho najhoršieho pekla hladali aspoň nejakú pomoc čo robiť.
Neviem ako dlho potrvá kým všetky tieto abstinenčné príznaky čo odznejú,ale už môžem jesť a piť normalne a chcela by som si telo od týchto svinstiev očistiť.Písali ste tu na fóre o nejakých očisťujúcich enzýmoch,ale nechcem už žiadnu chémiu,prosím poraďte aké prípravky/produkty ste mali na mysli,ako sa mám čo vajlepšie a najrýchlejšie očistiť.
Za odpoveď uprimne ďakujem!

kolika

ked pride abstak....treba skusit vysadzovat postupne...ak je niekto zvyknuty na 10 zolpidemov denne...po dobu 8 rokov....musi vysadzovat postupne...., najprv samoterapia....vela vody a pravidelna strava s pohybom....doma upratovanie...popripade lahsie prace doma.....a pomaly dat si uz len 5 tanec je super a kolektiv v ktorom sa moze clovek citit z pociatku odmietany lebo na zavislakovi vidno ze je zavislak a intuicie druhych sa nedaju zahlusit......liecenie nedoporucujem...ja so zazila bitky nadavky a automaticke vysadenie a dostala so atarakticky sok.....povedala som liecenie nikdy viac....a akutny abstak ist na vzduch dychat...opat vela vody...aj anasovy dzus poruke alebo zmrzlinu....krtistoterapia je super vec aj to treba zacat a okolotoho uz len 2 zolpiky....ist za psychologom...psychiatra nedoporucujem.....a ak sa pri abstaku dostavy panika....agresia...hysteria....zvracanie....tak nepomoze ani zazrak....ale len tvrda psychiatricka hospitalizacia...ktora moze skoncit aj smrtou.....jednu radu ti este dam...skus si pomoct sam...moj oblubeny m. zbirka o tom spieva....caute vsetci...a drzim palce

orchidejka

ja poznam ako jedine prirodne antidepresivum hyperici herba (vnat lubovnika - hypericum perforatum). ale lepsie ti poradi RNG

abstak

Tie príznaky boly ozaj komplekne, aj kŕče mávam.

K tomu dodávam Diazepam 10 mg. tých bolo niekdy 10 ks. denne.

Dúfam, že ako sa mi podarilo alkohol napiť (ani pivo) prestat fajčiť, sa môže podariť, aj tento ťažší problém zvládnuť. Protialkohol. liecenie nepomohlo (2x)
mne pomohla Kristoterapia (pozri v googli) Ja som mal však osobnú Kristoterapiu.

Dobrotivy Bože, odpust mi moje hriechy mladosti.
Poz. Píšem toto cez mobil. ( ťažšie sa to píše i číta.)

Ešte dodám, že abetinujem už 17-ty rok.

orchidejka

abstak vsetky tieto prejavy co si vypisal (bolesti, arytmie, poruchy spanku, este krce, zavrate a tachykardia a mas to kompletne) su zakladne priznaky tolerancie a neskutocnej zavislosti

abstak

Užíval som cca 25 r. najprv barbituraty, neskor benzodiazepiny a nakoniec som Zoltipen, mnoho, až prestali účinkovať. (hypnotika)

Xanax 4 - 6 mg denne. Xanax SR 3x1mg. ostatok, Xanax.

Neviem ako to bude dál, v noci spím 1 - 2 hod. srdce má zrýchlený pulz s arytmiou. Veľká bolesť hlavy, brucha chrbta, skrátka prežívam " Kalváriu"

Nemôžem ísť ani k lekarovi, tak mi je zle.

RNG

Od tyzdna az po pol roka, velmi zavisle co si pouzival, v akych davkach , ako dlho a co robis na to, aby si sa od nich odmoril co najskor.
Lekari casto odporucia druhy, vraj "menej skodlivy a navykovy" ale da sa na to ist aj prirodnymi doplnkami, odmorenim pecene protokolom dr Berksona, pouzivanim extra mikrovlaknin, hromady cistej vody a roznych cistiacich enzymov.
Samozrejme je aj kopa prirodnych antidepresiv, ktore mozu zmiernit abstinencne trapenie, a je plno neskodnych prirodnych na riesenie roznych nervovych problemov, vcitane depresii, ktore nie su navykove a mozes ich brat bez obav, ked potrebujes a prestat kedykolvek, bez obav.

koniec sveta

Najtazsie sa odvyka od antidepresiv venlafaxin a paroxetin, avsak zavisi od davky, dlzky uzivania a inych okolnosti

orchidejka

tak ja neviem ci antidepresiva su az tak navykove ale co sa tyka hypnotik ak mas nejaky benzodiazepin tak do dvoch mesiacov sa nan vytvara zavislost tak minimalne tolko budu trvat aj abstaky. to urcite aj viac, ved si rpedstav ako dlho sa zbavujes inych zavislosti