Byvalý člen sekty

jan11

Vsetky cesty vedu do Rima a podla mna aj vsetky cesty, ktore hlasaju dobro vedu do neba.
A ja po tomto zisteni si uz len myslim, ze jestvuje Boh a jing jang sucasne:)))

OZD

neviem ktorý 17 ročný človek má dost dobrý rozum aby nepadol do sekty a hlavne ked je zdravotne postihnutý a práve skončil so strednou školou lebo išlo o život,ale v tom ti zaklope jehovistka a povie,tvoje problémy budu čoskoro vyriešené ked budeš počuvat čo ti hovorí boh,teda my.Jasné že som uveril,hlavne mi nebolo smutno samému na posteli,ked som nemohol chodit a oni ma navštevovali a dávali nádej že čoskoro bude raj a mám kopu priatelov.No,ten raj mi čoskoro zhorkol ked povedali život alebo boh....ale asi som mal rozum ked som tu samovraždu neurobil,lebo som si myslel,tak ked boh,nech to aj vyrieši boh....a vekom som dozrieval,až som dozrel uplne...to sa stava,niekto padne do alkoholu,iný do sekty,zase iný do inej sračky,niečo sa už nájde aby nás to zničilo alebo zocelilo.

alenka523

mna ani netrapi ako vystupit, to je uz vas problem, ale ako vas vobec napadlo sa k nim pridat,alebo nejakej sekte, ste tak detinsky naivni,blbi - prve dve veci si myslim ze asi vedu, znudeni, osameli, zvedavi, ja neviem co ludi vedie k tomu, aby si dali vymyvat vobec mozgy nejakymi drizdami od nejakych cudnych ludi hrajucich sa na vasich spasitelov, co nemate vlastny rozum a neviete co je pre vas dobre a co nie? Nemate dost toho diktovania co mate robit od malicka v zivote, v dospelosti tiez v praci, od politikov , ako zit od politikov, okolia, to este potrebujete aj od takychto psychosov pocuvat? Treba sa riadit vlastnym rozumom a srdcom hlavne, ale ak toto niekomu chyba, nech ide do sekty, takych potrebuju..

Meretseger

Hej, hej, títo náboženskí fanatici majú takéto sklony, typu "čo ti raz boh dal, musíš pokorne znášať", etc... (Samozrejme, akonáhle ide o ich zdravie, už to jaksi neplatí.) Tiež som mala s takým jedným skúsenosti. Tieto sekty sú svinstvo.

OZD

už som odtial vystupil davno.Najtažšie bolo zniest tu izoláciu kým si človek vytvorí nové vztahy,a tiež pocit strachu že čo ak maju pravdu,ale dneska už mam všetko vyjasnene.A ešte najhoršie bolo ked človek zistí,že tí vonku su uplne rovnaké svine...no aspon má človek pokoj a nemusí sa stretávat s kým nechce a ani nikto nestrká nos do sukromného života pod zamienkou boha.mna nahovárali na samovraždu v podobe odmietnutia liečby na ktoru som celoživotne odkázaný,ale odolal som ich vlastnou zbranou,ak to boh dopustil,tak nech najde normalne riešenie....a našiel,ale im sa nepáčilo,chchch...

Magy

mellisa - ver, ze je. oni su totiz ako mafia, ked ich opustis, beru to ako zradu, zrusenie prisahy...
a patricne ti to potom v zivote davaju najavo.

Meretseger

Úplne som zabudla, že som ti poslala mail, Magy XD XD Ehm. Okej. To si nevšímaj. Mám už svoj vek.
To slovo je "zaujímalo".