Bojim sa ze budem navzdy sama

Príspevok v téme: Bojim sa ze budem navzdy sama
klaudia5

Mam 22 rokov a doteraz som mala len jeden vztah, ktory mi nevydrzal ani rok. Ked som si niekoho po tom rozchode hladala cez internet, pisali sme si, na pokeci, po niekolkych dnoch sme sa stretli a po stretku to vsetko skoncilo. Uz sme si ani nepisali ani nic. Asi to bude tym, ze nosim okuliare a na tvari som skareda. Uvazovala som aj nad plastikou, ale kedze studujem, nezarabam, na to peniaze nemam. A mama o plastike nechce ani pocut. Alebo to, ze si neviem nikoho najst moze byt aj preto, ze nenosim kabelky a nemalujem sa?

mellisa

To čo je za tvrdenie, že ma nikto nechce lebo nenosím kabelky? A čo sa týka tej plastiky tváre, to vyzeráš až tak desne, že nad ňou uvažuješ? Tie okuliare by si mohla vymeniť za šošovky ak ti to pomôže, ale čo poznám a vidím, že v okuliaroch problém nebude, lebo je kopa báb čo nosia okuliare a sú vydaté. A mejkap? Tak sa začni maľovať ak ti to pomôže, no zdá sa, že problém je v tebe, v tvojom správaní, nie vzhľade. Čo ja stretávam a poznám baby ako fakt niektoré sú nie veľmi pekné a predsa sa vydali. A tiež sa divím, že ako vyzerá a chlapa si našla.

mango.tree

a ak ti okuliare moc vadia, tak ich vymen za sosovky, a inac su aj pekne okuliare, takze to nemusi byt na skodu. a daj si napr. lesk na pery, uprav obocie, staraj sa o plet - hned budes mat lepsie sebavedomie. a tym padom budes tak aj posobit na okolie a niekto sa uz prikotula, len aby to bol niekto schopny, ale to su uz tie veci, co neovplyvnis

mango.tree

kedy uz konecne pochopite mlade baby, ze to ci ma niekto vztah suvisi s uplne inym vecami? ze je to proste velka nahoda v osude, alebo ako to nazvat, teda kvalitny vztah myslim.
a vidis, ty sa opisujes ako nepekna a pritom si aj vztah mala uz, takze tym to nebude. a ja som aj za peknu a nemala som ani jeden. lebo som nenasla co hladam este alebo mi nebol do cesty poslany ten moj zatial :)
a nemyslim si, ze budem navzdy sama, vzdy sa najde nejaky chlap co tiez nechce byt sam, tak keby som bola moc zufala, tak raz dva si vytvorim parik, ale to nie je to co chcem

ps: a ja sa tiez nemalujem a vzdy sa najde niekto, kto chce riesit nieco :D to je o tvojom vyzarovani. iste ked mas nejaku velku nadvahu, tak to uz mozes mat stazene, ale to su vsetko veci, na ktorych mozes nejak zapracovat a nevyhovarat sa, ze to nejde, vsetko sa da, ked sa chce

Agnes999

Navzdy sama urcite neostanes, neboj. Z mojich kamosiek najdlhsie a najkrajsie vztahy maju prave tie, ktore nie su najkrajsie. Ked stretnes toho spravneho chalana, nebude pozerat na to, ci vyzeras ako modelka, alebo ci nosis okuliare. Ale treba aj vediet kde hladat, na pokeci nieco kvalitne tazko stretnes.

odpovedam

Nie je to tym, ako vyzeras, ale aky mas postoj k sebe. Ak sa nemas dost rada (z tvojich slov plynie, ze naozaj nemas), tak to druhy clovek vyciti a strani sa ta. Je pekne, ze chces prezivat uprimnu lasku, ale skus tento cas samoty vyuzit na pracu na sebavedomi ;-). Mas vela knih o tejto teme, okrem toho nezaskodi najst si neico o asertivite. Tak sup do kniznice, knihkupectva ;-)