Kde hľadať chlapov?

Príspevok v téme: Kde hľadať chlapov?
Nefertiti

Baby,no chvalne,kde ste sa spoznali s vašou polovičkou? Môj celo zivotný problem je,že neviem kde hľadať.. možno niektorí poviete na diskotékach...áno,tam ich je hromada ale nemyslim si že tam su chlapi na nejakí vážnejší vsťah..... Na inzernete?v zoznamke?neviem ja taketo znamosti velmi nepotrpim.. Prosim poradze mi,kde zoženiem normálnejho chlapa???

Meretseger

Šport spája, či spoločné hobby... Ináč sa dá láska nájsť aj v psychiatrickej liečebni, to je už ale kapku extrém XD

Grand Husky

Keďže sa tým nezaoberám, tak ti nejako skúsene neporadím... No ale aspoň skúsim:

Záujmové krúžky a kluby
Obchody, MHD, atd (Záleží od tvojej odvahy a drzosti :)) )
Internet - či chceme či nie, patrí sem
Škola (samozrejme, ak do nejakej chodíte)
Knižnice, galérie...
Za podstatné by som označil tú už spomínanú odvahu a drzosť, prípadne celkové zmýšľanie. Niekto vidí príležitosti aj pri kupovaní električenky, niekto zase nie :)

mily22

nasli sme sa v jednom klube:)ale na rozdiel od prveho prispevku, ja som tam isla s tym ze idem si niekoho najst:D a nasla som tam vysnivaneho chlapa,povahovo aj vyzorom,a sme spolu uz takmer dva roky:)

Iba Katka

Ale to je rôzne... Sú vzťahy, ktoré sú spolu dlho vďaka zoznamkám či internetu... potom sú vzťahy, kde sa dvaja stretli "prirodzene", čiže mali nejakého spoločného známeho alebo spolu chodili do školy alebo ako z romantického filmu do seba vrazili niekde na chodbe... A dokonca mám aj takú skúsenosť, že som spoznala slušného chalana na diskotéke. Ja totiž diskotékam veľmi neholdujem, ale mali sme pred akademickým týždňom (noc pod dni, keď maturanti chodia žobrať do mesta a potom sa ožrať) a on tam bol z toho dôvodu, lebo kamaráti ho dotiahli. A nebol to ten diskotékový typ. Takže je to rôzne.

Ale vieš čo? Nehľadaj. Ja som dlho chcela vzťah, doslova som vyhľadávala chlapov, boli to maximálne 2-3 mesačné "vzťahy". Potom som si povedala, že kašlem na všetko, že nikoho nechcem a o mesiac na to sme sa dali dokopy s mojim terajším.