Ako prestať fajčiť

james bond

je to iba o tom ci skutocne chces prestat, ostatne su len vyhovorky, kamarati fajcia atd atd, pokial to nemas v hlavne urovnane ze fakt chces prestat ani to nemusis skusat

kamoska_

Ja odporucam biorezonanciu, pomohlo to mne aj mnohym mojim znamym. Mna uplne presla chut na cigu a to som bola tuhy fajciar a uz som strasne chcela prestat, len som nemala tu pevnu volu. Odvtedy som si nezapalila, pomohlo mi to velmi.

Slecna A.

ja som prestala zo dna na den.... :) Ano, da sa to a som fakt na to hrda. Ja ti len napisem, co som robila ja. Kedze mi cigarety nesmieeeeerne chutili, vonali a mala som chut na ne neustale, prestala som chodit na miesta, kde sa fajci. Prestala som so spoluziackami travit prestavky pred budovou skoly, ked sme boli v podniku a ludia si sli vonku zapalit, ani tam som s nimi nechodila. Plus som sa snazila vytvorit si k tomu co najvacsi odpor. Ked som sla po meste a niekto predo mnou fajcil, aj ked som mala obrovsku chut si zapalit aj ja, zacala som si hovorit, ako to smrdi, ako mi je z toho na vracanie, ake je to odporne. Ja som asi ina ako vsetci ostatni, ale tymto som si vytvorila taky odpor k cigam, ze po case mi skutocne zacali neskutocne smrdiet :D Dnes si moze pri mne zapalit aj neviem kto, ale chut mi to neurobi, len a len odpor :)
Ocino si napriklad kupoval zuvacky. Ja ked som bola napriklad doma sama a mala som chut si zbehnut do obchodu kupit krabicku, radsej som si zacvicila tak, ze som sa nevladala zo zeme ani postavit :)

nirv

Ale no, ja som prestala fajčiť raz dva. Je to o rozhodnuti, myslení a pevnej vôli. Ak je niekto vnutorne spokojný s tým, že fajčí, fajčiť neprestane, dokonca ked vie zeu to škodí atď.

jan11

Netreba zabudat, ze je to silna zavislost /na zaklade chemickej reakcie/. Clovek pofajci jednu druhu a uz fajci do konca zivota.

nirv

Myslim, že ak sú obaja rodičia nefajciari, tak je sanca že ani dieťa nebude fajčiť. Kvoli tomu že rodičia sú deťom vzorom. Ale určite to nie je isté. Ešte sú tu kamaráti. A príbuzní. A všelijaké duševne stavy, hlavne v puberte.

jan11

Ja si tiez myslim, ze ked su obidvaja rodicia fajciari, tak aj deti budu fajcit.
Ja som mal na vyske ucitelku, ktora fajcila kazdu pol hodinu a len taky postreh, bola asi jedina, ktora citala prace fakt detailne:) Ale mozno som mal len taky dojem.

jan11

Napadla ma taka vec, ze ak chce clovek prestat fajcit, tak to moze konzultovat aj so svojim lekarom. Ja nejako nepoznam ludi, ktori maju pevnu volu /vola sa nam oslabila:) tak skazal Boh/

ebi77

tak že si nezapálite :)
raz, keď niečo chcem, tak ma nikto nemôže presvedčiť....,
ak je to tak, nemáte dostatočnú pevnú vôlu, a bez toho to ani nepôjde