Čudná anorexia

Príspevok v téme: Čudná anorexia
Ejsa

Zdravím, mohla by som poprosiť o radu?
V minulosti som mala anorexiu. V súčasnosti vážim 43-44 kg pri 165 cm, napriek tomu že sa normálne stravujem 6 krát denne, aj sladké a mastné jedlá, primerané porcie, žiadne výčitky ani problémy s trávením. Uvedomujem si že som chudá a chcem pribrať ale nejde to. Lekárka mi povedala že mám anorexiu bez toho aby ma vyšetrila, iba pozrela do karty kde je záznam o tom že som ju v minulosti mala. Má pravdu ona, alebo sa mýlim ja keď s ňou nesúhlasím? Ďakujem za Vaše názory a odpovede :-)

bambi28

ahoj,myslim si podla toho ako pises ze anorexiu nemas,len ta ten dotycny lekar hned zaskatulkoval ze uz si to mala a hotovo mas ju aj teraz.mala by si jest kazde dve hodiny a skusit pit aj nutri drinky.sportujes?mozno aj preto tie kalorie vsetky co zjes spalis.drzim palce.ale ked sa ty citis dobre,tak nie je o com.niekto ma nizku vahu,niekto nadvahu.

jajajka

Milá Ejsa , je to už síce staršia téma , ale dúfam že si to prečítaš ty ale aj niekto iný :) To , že si v minulosti mala problémy nemusí značiť to , že ich máš aj teraz . Lekárke si mala vysvetliť to , ako sa stravuješ . Anorexiu momentálne zrejme nemáš :) Ak chceš možeš zmeniť lekára . Viem , že nieje ľahké pribrať ja sama mám 41 kg a výšku 165 cm a to jem všetko , čo mi príde do cesty :) . Mnohí povedali aj mne , že mám anorexiu ale nieje to pravda . Čiže naďalej jedz tak ako doteraz a výsledky sa dostavia , nečakaj ich hneď ale tak za rok to bude určite :)

pupaciky

ked si vminulosti mala anorexiu tak v zdrav. dokumentacii to bude ale ked ju nemas uz teraz tak k tomu by ti mala pripisat ze je to momentalne v remisii.-ze momentalne tam nie Vzdy sa pisu diagnozy ktore clovek prekonal.Teraz je to tak aby aj ini lekari vedeli ked ta budu liecit na nieco ine.Spytaj sa jej ked na buduce pojdes na kontrolu.

jajko

Niekedy lekari pisu diagnozu aj ked tam nie je.Zrejme mas taky metabolizmus a potrebuje tvoje telo cas aby s vahou islo hore alebo si taky typ,alebo mas lahke kosti.Ale ked jes normalne a citis sa dobre ,tak by nemal byt problem.Mozno vydavas viac energie,studenti maju toho vela.Ty musis vediet.Ja som v minulosti jedla 3 hlavne jedla a mwdzi tym svaciny 2 a mala toho v zivote vela a tiez som bola chuda.Su ludia ktori jedia od rana do vecera a su chudi.Su take typy.Prajem vsetko dobre.

napochybach

ale ved ako mozes mat anorexiu ,ked normalne jes ?a aj sladke a aj mastne ??to je chore,ved anorexia -je choroba ,pti ktorej ludia nejedia ,jedno jablbko denne a este aj z toho maju vycitky ..ak nezvracias jedlo,alebo nepozivas prehanadla naschval (!!) tak potom ti nic nie je psychicke ..normalne chod na poriadne vysertrenia -zaludka,pecene,criev,istotne si nejaka chora skor ..by som povedala ,lebo si si dokaslala zazivanie a travenie predtym z anorexie