Prázdninové jazykové pobyty

Príspevok v téme: Prázdninové jazykové pobyty
ouais_

Zdravím. Máte niekto skúsenosti s týmito pobytmi? nikdy som na takom nebola, ale toto leto by som možno chcela ísť - do francúzska, pretože teraz som sa začala intenzívne učiť francúzštinu a bojím sa že cez letné prázdniny by som mohla veľa vecí zabudnúť :) takže nepoznáte niekto nejaké dobré cestovky alebo tak? Vopred dakujem.

vlasana

ouais
ja sa tiez ucim francuzstinu a surne potrebujem ist cez leto do Fr. aby som si ju vylepsila lebo inak na nasej skole neprezijem :D

lenze nezhanam jazykovy pobyt, lebo to by bolo asi drahe, skor chcem ist brigadovat takto si aj nieco zarobim a aj sa naucim jazyk..neuvazovala si o tom?

karinaa112

Majala, môžem sa opýtať? Ja keď mám 13-ročnú dcéru a chcela by som nejaký takýto pobyt pre nu cez letné prázdniny, poprípade by som tam šla aj s nou, je to možné?
Neviem, ako jej vyplniť prázdninky, a aby sa a aj niečo naučila.

Majala

Zdravim. Ja som bola na jazykovom pobyte minule leto. Priznam sa, ze som bola velmi spokojna a asi si to aj zopakujem. Sice som sa nebola ucit francuzstinu, ale anglictinu na Malte, ale myslim ze podstata je rovnaka. To sa neda vobec porovnat, ked sa clovek uci jazyk tu a ked ide priamo do krajiny, kde sa nim hovori. A v pohode som si uzila a krajinu a more, nebolo to len o skole. Urcite vyskusajte. :) A co sa tyka cestoviek, ja som bola cez agenturu EF a bola som spokojna. S inymi nemam skusenost, tak neporadim.