Chybna menstruacia

Príspevok v téme: Chybna menstruacia
bojkobojko

menstruaciu som nikdy nemala presnu. vzdynchodila ako chcela niekedy som ju mala raaz za tri mesiace..tak som navstivila gynekologa dal mi antikoncepciu chloe..ked so ju zacala brat menzes sa mi upravil..mala som kazdy mesiac, no po case som ju chcela vysadit.tka som vysadila a menstruaciu som zasa nemala..cakala som mozno aj 2, 3 mesiace a nič. tak som zasa sla za gynekologom s tym ze mam problem s mens. ale antikoncpeciu uz nechcem..sestricka mi dala vyvolavacku a do ruky recept na antikoncepicu..zasa..s tym, ze ak ju dostanem mam zacat znova uzivat tie tablety..tak som zasa 2 ruky uzivala tabletky..ja uz tie tabletky brat proste NECHCEM. nie je to zdrave a uz ich beriem fakt dlho mozno aj cez 4 roky. v decembri som bola na gynekologickej prehlaidke, sono..vsetko bolo OK. zasa som povedala doktorke ze ccem vysadit tabletky povedala OK. lenze menstruacia zasa meska..uz mesiac..do pekla..tak co s tym mam ako robit? zasa tma pridem zasa mi da do ruky recept..inak raz mi brali aj krv a mala som zvysene nejake hormony ci co a vraj kvoli tomu mi to takto haprovalo..ale potom som mala znovu odobratu krv, po nejakom case od bratia antikoncepcie a uz bolo vsetko OK.
tak ja neviem, co teraz ako? bez tabletiek nemam kramy..

ema

ahoj aj ja som mala presne taký istý problém atiež som brala dlhodobo antikoncepciu.ginekologovia sa jednoducho nebudu s tým zaoberať alen šupnu antiku.tak som sla ku endokrinologičke,mám nizky progesteron a najnovšie aj vysoký testostteron.dala mi duphaston ktorý som uživala rok apol aterazu som vysadila auvidím ako ači sa niečo zmenilo.velmi sa bojím čo dalej,tiež mám tých liekov plné zuby

olivienka

a bola si aj na iných vyšetreniach, u praktického lekára napr.? nepravidelný menzes môže byť dôsledkom rôznych chorôb, a za riešenie že nasadíme antiku, nech má dievča umelý pseudocyklus a hotovo, by si gynekológ zaslúžil prefackať. mne menzes tiež stále meškával aj 3 mesiace, ale tak som si nejak hovorila, že asi ešte nemám ustálený a blabla (1. raz som mala v 14 rokoch a toto som si bola schopná hovoriť ešte v 19 :) ale proste sa mi to nechcelo riešiť), až kým mi nezačali aj iné problémy, konečne som sa dokopala k lekárovi, a bum, zvýšená činnosť štítnej žľazy... rok a pol som na to brala lieky, nezaberali, už mi aj celú žľazu vyoperovali odvtedy, ale skrátka, odkedy sa liečim, čuduj sa svete, ms ani raz nemeškala viac ako 2-3 dni

Kvety zla

pokial viem, chloe by sa mala brat najdlhsie tak rok, rok a pol, rozhodne nie styri.
menzes nemas kvoli tomu, ze si brala tak dlho HAK. jednoducho pockaj. ja som menzes po vysadeni nemala menzes 6 mesiacov - je to normalne, daj svojmu telu cas nech sa spamata a uzivaj si ze nemusis krvacat :)

orchidejka

a keby si nebrala antikoncepciu ale mozno nejaky iny liek napr duphaston, je to sice tiez hormonalny liek..neviem ci nechces brat lieky uz vobec alebo len HAK nechces. Alchemilkovy caj si neskusala? Ak sa mozem opytat, aka je tvoja vaha a vyska, ze ci tam nie je problem..