Strava pre psíka.

TinaM

Ja nie som odporca granul. Ked nas psik vymysla a ciste granule nezje (co nebyva casto), tak mu do nich nalejem pol deci vody alebo mlieka, pripadne lyzicku tvarohu, alebo polku psej konzervy. Ide sa tym potom "zadrhnut"...mozno skus vyskusat.

Deria

na rase vobec nezalezi. kazdy psik potrebuje hodnotnu stravu, co sa odrazi na jeho zdravi a cim usetris vydavky na veterinara. najzdravsia strava je BARF, co si treba vsak nastudovat alebo varena strava. krmivo ma pozostavat z min. 70% mäsa, priloha ako napr. ryza, cestoviny, krupy, zemiaky, pohanka, ovs.vlocky a asi 5% tvori zelenina, t.zn. postruhat trosku mrkvy, prip. cukina, uhorka, moze sa aj kusok jablka ale vsetko postruhane a malo. velmi vyzivna a zdrava je prirodna sudova kapusta ale zas len troska a nadrobno pokrajana. asi tak raz za tyzden kost (kalcium) ale ziadne hydinove a ziadne pecene kosti!! idealne su surove. inac mu davas to, co je prave doma alebo co mate na obed, ibaze koreniny treba dat az potom, ked sa odlozi psovi. ja mojim psom sem tam osolim ale velmi malicko. takisto je dobre dat do krmiva trosiku vyvaru z polievky. krmivo musi byt teda pestre a nie jednostranne.

vilaamalka23

varené kuracie maso, ryža, cestoviny, konzervy pre psov, môj jedáva aj jogurty lebo ich miluje a nespôsobuju mu žiadne tažkosti ale on vlastne zje všetko, resp.musí ochutnať všetko čo jeme my , lebo je zvedavý