Koniec všetkým diétam!

Príspevok v téme: Koniec všetkým diétam!
catherine315

ahojte dievčence :)
po roku stále sa opakujúcich diet som si povedala že končím. úplne hladovky, mliečna dieta, dukanova a atkinsonova no všetko stroskotalo.
dnes som kukala na nete extremne premeny a niečo sa vo mne zlomilo, nechcem byť v tomto tele. mám okolo 15 kg nadváhy, veľmi vysoký cholesterol ( zo všetkých diét), udýcham sa už na 20 schodoch, nemám žiaden pohyb už takto nemôžem :(
tak som sa ešte dnes rozhodla idem sa stravovať zdravo poctivo cvičiť. bude to trvať veľmi dlho ale to nevadí ja to vydržím.
rodina ma podporuje aj mama mi sľúbila, že somnou bude cvičiť :) (poteší) :)
na zajtra mám už všetko navarené. chcem sa vás dievčatá opýtať ak máte nejaké triky, rady, skúsenosti, niečo čím by som svoje chudnutie zvíšila poraďte mi :) a ak by sa nejaká z vás chcela ku mne pridať veľmi ma to poteší :)

michael

Dovolte dievčatá, aby k vám prehovoril Už trošku zrelejší chlap.Všetko naozaj dobre radíte, čo sa týka chudnutia.máte to z rôzných časopisov rôznych diet - nebudem ich menovať, lebo ich je toľko že to nemá význam sa s nimi zaoberať.Jedna lepšia ako druhá.Samozrejme že učinkuju na organizmus bodaj by nie ved telo je z nich tak vystresované ža ani inú voľbu nemá.Ale podme dalej aký je z nich výsledok -jedna sa chváli že schudla za mesiac cca 4, 5 lebo dokonca 6 kilogramov.Dalšia to merá na týždne koľko schudla.A najde sa i taká čo pokazila domácu váhu toľko tam dupala na ňu.Akoby ste súťažili, koľko ktorá schudne za čo najkratší čas.Nastolenie rovnováhy organizmu to nie je oblečenie v jeseni hrubého kabáta, a zasa v jari odloženie do šatníka! Nastolenie primeranej váhy to musí byť pre mňa životný štýl, kde by som takmer vôbec nepociťovala nejaké obmedzenie a bola by som pri tom šťastná a moje telo by nereagovalo takz. jo-jo efektom ako na to? (snád na budúce,)-

LeYsHaA

tak v skratke, sústreď sa najmä na jedlo bohaté na bielkoviny a zdravé tuky (ol. olej, orechy, avokádo, kokos,vajíčka, občasne maslo - všetky nestužené, vyhýbaj sa margarínoma veľmi tučnému mäsu), menej sacharidov, večer už žiadne, zaraď dostatok vlákniny so zeleninky a ovocia. Ak sa je mäso, malo by byť bez sacharidov, len v podobe zeleniny, veľmi to potom zaťažuje trávenie. Skús začať aj s pohybom, neviem, ako si na tom s tou kondíciou, na začiatok aspoň 30 min, prechádzky na čerstvom vzduchu, neskôr si pridaj aj bicyklovanie, korčule, beh, plávanie,.. proste hocičo, čo ťa bude baviť, len sa hýb =) nezabúdaj na pitný režim, min. 2litre čistej vody, resp. nesladených čajov(nie čierny). Dávaj bacha na skryté sacharidy napr. v chlebe, cestovinách a ´´zdravých musli tycinakch´´. ak budeš mať ťažké chvíle a nebudeš vládať dalej, vždy si spomeň, PREČO si začala, pozri sa, kde si teraz, zdvihni hlavu a hrdo choď dalej, nič ťa predsa nezastaví. Držím palce:)

zj

Nebuď nešťastná Ja som mala nadváhu 25 kg. Teraz mám už 20 dolu. Vyskúšaj proteínovú výživu. Pozri si na internete studiopohoda.sk Sú fakt dobrí. Za mesiac som dala dolu 6 kg a to len z tukov svalovina zostala zachovaná. Objednaj sa Určite neoľutuješ.

kaciatko_7

Ešte som zabudla prečo práve je grape taký dobrý, skús si ho dať pred každým väčším jedlom, nie celý len kúsok, príp. šťavu, efekt bude zaručený a navyše dostaneš do organizmu aj potrebnú dávku vitamínu C... nemôžem povedať, žeby som mala problém s váhou, po sviatkoch sa zvyknú tie kilečká na mňa nabaliť a vtedy mám túto "grapeovú diétu", mne to pomáha, za týždeň mám 2-3 kilá dole, samozrejme pravidelný pohyb, bez toho kilá dole nepôjdu

kaciatko_7

Súhlasím s nirv až na tie tri hodiny pred spaním... taktiež dobrými spaľovačmi tukov sú špenát, grapefruit - ten je výborný, brusnice a pod., vlastne všetky prírodné zdroje - zelenina a ovocie, s väčším obsahom draslíka, ten podporuje odvodňovanie ale aj látkovú premenu, čiže spaľovanie kalórií

nirv

Veľa piť čistej vody, nejest tri hodiny pred spaním, na večeru ľahšie stráviteľné jedlá, nikdy nejest doplna, žiadne sladkosti, žiadne sladké vody, jesť päťkrát denne menšie porcie, s odstupom tri hodiny, pravidelny pohyb. Veľa vlakniny pre lepšie trávenie, acidko, miesto sladkosti ovocie. Obmedziť údeniny, polotovary, paštéty, párky, majonezu, tatarsku, hranolky, chipsy, omáčky, mucne jedlá. Veľa zeleniny, ryžu, ryby, strukoviny. Nesmazit, žiadne konzervy. Ak spravis chybu a zjes niečo nevhodné, nič sa nedeje, tak žiadne zúfalstvo. Telo to strávi len to dlhšie potrvá, tak potom uber pri ďalšom jedle.