Cervene oci

čenky

Ja som nikdy neveril takýmto bulšitom ako nejaké doplnky, ale začali ma po mesiaci v práci, kde len čumím do compu oči bolieť ako fasoňa a cervené boli jak fras ale ten reviophtal je šupa vec.

RNG

Kedze koloidne striebro je extremne cista voda, bez mineralovc az na trosticku striebra, osmoticky tlak proti telu je dost velky a na citlivej sliznici oka sa to prejavuje ako stipanie, par sekund, pokial sa koloidna strieborna voda nezmiesa so slzami, ktore su znacne slane. Vtedy sa ale zaroven skonci uzitocna antimikrobialna aktivita koloidneho striebra do znacnej miery, lebo iony v nom sa rekombinuju.Ale aj tych par sekund staci na znicenie roznych mikrobov v ociach, vcitane virusov herpesu, ktore casto napadaju slzne zlazy a vyvolavaju pre to syndrom sucheho oka. Aj ine nakazy koloidne striebro adresuje, rozne, co sposobuju zapaly spojiviek.

womanP

RNG, po kvapnuti koloidneho striebra do oci ma oko vzdy hrozne stipe, asi 15 sekund, je to v pohode? lebo je to neprijemne a pristihla som sa ako sa tomu kvapkaniu vyhybam :)

RNG

Na zvysovaniwe viralnej imunity pozri cez Google.sk uvedenim rng herpes. Tam uvadzam hromadu antiviralnych alebo telo posilnujucich v boji s virusami. Je tam aj tema na koloidne striebro a ine.

RNG

pouzitie koloidneho striebra do oci pri "pink eye" je 3 x denne 2 kvapky do kazdeho oka.
Sorry, na make up nemam ziadny napad, leda ze to pouzijes na noc po odstraneni make upu, a rano pred makue up-om.

eriiic

Dakujem RNG. Vyskusam to striebro len neviem kde ho kupit a ako casto ho brat a aplikovat. Iherb?? Neviem co je viralna imunita. Ja beriem na imunitu vit.c ,B komplex selen zinok magnezium plus antioxydanti lutein zeaxatin, astaxatin,n-acetil cistein, omega3 kopec enzymov hubu reishi. ..ale neviem ci je to na vyralnu vlastne. alebo ci by som mal nieco pridat este.

Dakujem

zvedavka11

RNG, prosim ta, ako sa to robi? mam aj ja pouzit koloidne striebro? ako sa preplachuje? a co make up? nemozem chodit bez neho a pracujem kazdy den :(

RNG

Na cervene oci(pink eye syndrom ) radim kvapky koloidneho striebra. To ucinkuje aj na rozne bakterie, ak kvasne infekcie, aj virusy, kde samozrejme atb nemozu zaberat.
Na virusy odporucam kazdemu si zvysovat viralnu imunitu.