Plastika nosa - MUDr. Červeň

Príspevok v téme: Plastika nosa - MUDr. Červeň
nikinka133

Ahojte.. 13.3. mam operaciu-prvu v zivote a dobrovolnu.. idem do BB za doktorom Červeňom, vraj je naj :) uz cakam takmer rok .. na konzultacke som bola minuly rok v juni. .termin som mala az na april, ale zrejme dakto vypadol, tak som dostala skorsi... prave si vybavujem predoperacne vysetrenia .. ale zacinam sa bat .. najviac sa bojim celkovej anestezie... viete, ten pocit, co ak sa nezobudim ? :D neviete mi napisat niekto kto tam bol na plastike, ako to cele bude prebiehat ? mam sa na nieco pripravit ? ... da sa vydrzat to dychanie ustami ? a tie tampony sa vyberaju az na piaty den ? .. ze vraj si to mozem vybrat aj sama .. a potom tu dlahu mi zoberu kedy ? .. a vtedy uz mozem normalne fungovat ? staci mi 10 dni PN ? ci treba viac ? .. a modriny ? opuch ? kedy zmiznu ? .. a brali ste potom wobenzym ? pomaha ci kaslat na to ? .. a co sport ? ze vraj az 6 tyzdnos sa nesmie ! :( :( ja milujem beh .. ale dajak to vydrzim.. vsak uz na tu operaciu cakam asi 10 rokov.. :) a setrim si 4 roky :D musi dopadnut dobre !!!! prosim , napiste mi nejake podporne slova, lebo sa zblaznim od strachu.. vdaka ..

Honzo20

Ahojte, ja mam 10 rokov od plastiky nosa u cervena. Ta operacia bola spackana. Nos mi s profilu zmensil o dost viac ako som chcel a spredu je nos v kostenej casti siroky, nieje z nosa akoby taka pyramida ako by mala byt ale ze skor ovalny. Vyzeram ako opuchnuty keby som bol alebo robil bojove sporty.Ani spicka nevyzera dobre a ako chlapovi sa mi spicka dohora fakt nepaci. A mam aj problemy s dychanim odvtedy a upchavanim nosa. Mate niekto skusenosti s reoperaciov po nevydarenej operacii u nejakeho chirurga mozno aj ORL ktory sa fakt vyzna? Snazil som sa pohladat dost na internete a co som sa tak dozvedel tak vraj nikto na Slovensku a Cesku nevie zuzit kosti, ze zosekat z profilu ano ale uz osteotomiu a zuzenie kosti nie

Petruska11

Cerven nosy robit nevie. Bola som unho 5 rokov dozadu a zo spicky vam zbokov uberie prilis vela chrupavky, spicky vobec nevie upravit, takisto nevie spravit nosnu prepazku. Isla som na reopku do ciech a pani profesorka hned vedela, co a ako upravi a vyrovnala aj nosnu prepazku, aby sa mi lepsie dychalo. Ked mi dali dole sadru tak bol konecne taky aky som chcela, potom zacal opuchat kedze som len 4 tyzdne po, tak uz sa neviem dockat kedy opuch zmizne a mozem sa konecne vytesovat z krasneho nosa.

Ajuska505

Ja som k nemu bola objednaná na konzultáciu, dakujem bohu ze ma osvietilo a nesla som tam! videla som na vlastne oci jeho robotu, katastrofalny nos urobeny, presne ako tu opisujete v starsich spravach, priliz vela zobraneho z chrupaviek, cize spadnuta spicka, na kridlach nosa normalne priehlbiny a nos krivy a to bola uz na reoperacii. To radsej budem zit nadelej s takymto nosom aky mam ako sa nechat dokalicit, psia mozno robi exkluzivne ale tie nosy urcite nie.

Annie111

Ja som u Rácza absolvovala rhinoplastiku v apríli 2016 a teda vôbec nie som spokojná. Myslím, že augmentácia mu ide asi lepšie, ale na rhinoplastiku by som si už hľadala niekoho iného.

Zuz123

Nik. ja idem tiez na operaciu nosa k Raczovi a teda by som ta chcela poprosit o fotky pred a po ako ti ho spravil :)

Nik.

ahojte april 2014 mi robil prsia Cerven. 350ml anatom cez pazuchy stredny profil. vsetci mi ich chvalia. jazvy ani nevidno.

nos maj 2017 interklinik doktor Racz plastika celeho nosa.

robil mi cely nos ale nebola som uplne spokojna po nokoch som mala akesi hrbolceky.

febuar 2018 Racz v lokalnej anestezii mi zbrusil boky.

cakam kym zmizne opuch.

napiste mi kludne poslem fotky. Racza odporucam.

operacia 1800e reopka v lokalke zadarmo.

davidoff

Ja som tento týždeñ podstúpila po 5 rokoch znovu operáciu nosa - hrubší koreň nosa ktorý mi po prvej OP ešte ostal sám doktor Červeň keď ma uvidel po 5-tich rokoch povedal, že to treba zmenšiť. Sám mi navrhol reopku po 5tich rokoch a teda ešte som sa nevidela ale verím že to bude dobré. Po prvej OP ma zbavil hrbu na nose a previslej špičky - mala som orlý nos a relatívne som bola spokojná. Teň koreň bol hrubší, ale nejako som to neriešila. Až kým som nešla s kamoškoy ktorá išla k nemu na OP, on ma uvidel, pamätal si ma a povedal mi že to ešte zjemní a zúži. Tak sa teším na výsledok pretože aj prvý krát som bola spokojná.

patresik92

Sabina995....Ahoj ja som bola na rhinoplastike u Cervena ale bohuzial velmi zla skusenost . Momentalne hladam doktora, ktory bude schopny opravit to co on pokazil. Operacia bude narocna a uz som presla niekolko konzulatacii a nevidim to ruzovo :(

sabina995

Má niekto čerstvé skúsenosti s plastikou nosa u MUDr. Červena? Ako dlho sa čaká na konzultáciu, ako dlho na operáciu, koľko stojí celková rhinoplastika a či operuje aj krivú nosnú prepážku...vopred ďakujem za info :)