Úder do hrudníka

Príspevok v téme: Úder do hrudníka
Jefitto

Zdravičko, v nedelu (17.2.2013) sme sa vratili z chaty. Hrali sme tam s deckami nahaňačku a ja som vyfasoval- jeden krpec sa mi hodil pod nohy a dopadol som presne ľavou bradavkou na jeho koleno. Boli ma to doteraz (myslim rebra na tej strane), napriklad keď sa hlboko nadychnem, keď kašlem, alebo keď si kychnem. MYslite, že to môžu byť aj važnejšie nasledky? Boli to aj na dotyk, alebo keď priliš napnem svaly v okoli.

pedro343

priatelka ma 54 kilo a je tehotna ja mam 80 a som dobre stavany...po hadke ma udrela pästou do troojuholnika zlozilo ma to a skoro som sa nenadychol teraz to strasne boli. .....moze to mat nasledky na vnutorne organy??

Jefitto

Ok vďaka. Je to vlastne už tyždeň... neda sa povedať, či sa to zlepšuje alebo ani nie, zvlašť kvoli tomu, že som zažival take brutalne akcie (napr. jedna hra, kde mi natiahli ruku tak, že bola das o 20 centi dlhšia ako mala byť), takže neviem... asi som to namahal :D

Magy

mozes to mat narazene, ale aj prasknute rebro. nejake vaznejsie nasledky by si ale mat nemal, zatial to nenamahaj, nechaj tomu par dni klud a uvidis. ak sa to bude zlepsovat (co by malo), tak je to ok. ak nie, tak treba s tym ist k lekarovi.
urgentne ani velmi vazne to nebude, inak by si sa nevedel bez bolesti ani normalne nadychnut, alebo by ti to zmodralo a pod.
klud. ;)