Chcem byt nad vecou a len byt stastna

Príspevok v téme: Chcem byt nad vecou a len byt stastna
Truffla

ahojte

viem. On ma 34, ma syna a priatelku. Ja mam len 18 a som len milenka. Je to nemoralne a nieje to vobec pekne co robim ale ide mi o to :

mam ho rada, neviem ci je to velka laska, asi ano, viem ze to nema perspektivu. On hovori ze ma lubi, no stale ma s niecim problem... Raz sa citi jak moj tatko, raz ma pocit ze sa okolo mna toci vela chalanov, co vobec nieje pravda, inokedy sa pohada s priatelkov a ma strach ze na to dojde. Dokonca je v poslednej dobe velmi iniciativny a pise prvy, vola stale, pise atd atd.... To je sice pekne ale v poslednej dobe mam taky zvlastny pocit.

Som rada ked napise, ale vzdy sa to zvrtne k tomu ze ma nejaky blok voci mne alebo ze by sme to mali radsej ukoncit ak hento alebo tamto.... Takze tesim sa ze pise, ale uz sa bojim na nieco spytat, lebo furt vytiahne nejaky blok a ja uz na to nemam naladu. Dokonca uz pise aj ked je priatelka doma a pisal mi ze sa do mna zamiluvava atak...
Som vsak z toho vztahu v obrovskom strese.... Vsecko je vpohode a v tej najneocakavanejsej chvili zacne rozoberat hovadiny. Takze som cela vyklepana ze co zas bude pisat....

Som s tym v pohode byt milenka. Nevadi mi to. On ma neobmedzuje, nezabera to tolko casu, atd....
Len nechapem preco meni nalady jak na horskej drahe.

Poradte mi, ako sa dostat nad to cele a len si uzivat to pekne ?
Nechcem byt vecne vyklepana, s krcami v bruchu ....
Nechcem to ani ukoncit, a nie ani preto ze ho lubim velmi ale preto, lebo som rada ze niekoho mam pri sebe... Aj ked len obmedzene... No ten pocit ze niekoho mam a mozem ho pobozkat a anapisat mu je super....

Co myslite ?

Lulita

mam pocit, s prepacenim, ze jej sibe a vobec si nestoji za svojimi moralnymi hodnotami a keca, strasne keca, ako sa dušovala nedavno, ze s nim do postele nepojde, kym nebude mat vysporiadany vztah a uz je tam, bud musi dospiet, alebo zmudriet, ale rýchlo!

Filipova

TinaM ja si nemyslim, ze Truffla si robi srandu.. je to len velmi, ale naozaj velmi osamely clovek.. je to vidiet zo vsetkych stran jej prispevkov.. ci uz ide o rychlost svetla, akou sa dokaze naviazat na nejakeho muza v jej okoli (raz je to ucitel, kamarat, teraz ich sofer), tak je to vidiet aj v tom, ze zrejme nema kamaratky, ktorym by sa zdoverila, preto utieka na toto forum..

Ja to vnimam tak.. neobhajujem ju.. uz som na milion predoslych tem napisala svoj nazor na nu, takze skutocne strata casu, snazim sa na to teraz pozriet z ineho uhla.. ze je to v podstate velmi nestastny osamely clovek, ktory zial ublizuje svojim konanim aj inym.. a to si zrejme neuvedomuje.. ze teraz to jej naviazanie nici hned 4 ludske zivoty..

Jednoznacne PSYCHOLOG alebo aj PSYCHIATER.. ine na to nemam slova

TinaM

podla mna by kazdy prispevok od truffly mal byt automaticky povazovany za spam. Ona sa asi zabava, ako tu stale vytvara tie iste temy, a my-hlupaci (bez urazky), sem stale piseme svoje nazory, ktore ona ma v ... niekde.

Leela333

Kriste. Ešte si živo pamätám, ako si písala, že nechceš byť milenka, nevyspíš sa s ním, kým ju nenechá a pod.

Kam sa podelo tvoje morálne presvedčenie? Alebo pre jedného chlapa zahodíš všetky svoje názory do koša? Bože, ja nemám slov.

Neviem čo čakáš, napísali sme ti to už tisíc krát a nikto - opakujem, NIKTO - ti nenapíše nič iné, než aby si ho nechala.

Ale ty to neurobíš, čiže neviem prečo sem vlastne píšeš, lebo je to len zbytočná strata času. Tvoja aj naša. Bez urážky.

innerworld

Truffla:

Nechystam sa tu moralizovat,kazdemu je jasne,ze to,co robis nie je pekne. Tych tvojich stresov sa nezbavis,bud sa s tym zmieris alebo to ukoncis.

V Tvojich slovach vsak vidim aj nieco ine.

"Nechcem to ani ukoncit, a nie ani preto ze ho lubim velmi ale preto, lebo som rada ze niekoho mam pri sebe... "

Takze si s nim okrem ineho aj preto,ze sa bojis byt sama? Nie je toto hlavny dovod preco stojis na mieste?

Iste,samota prijemna nie je,ale mne osobne to pripada akoby si to robila hlavne kvoli tomu. Moj nazor.

zuzan-ka

Krásne si mu povedala!
Keby si sa s tým pochválila tak by si toho už nemohla využívať:-D
A čo, vyhadzuj mu to na oči koľko len chceš. On spravil chybu, nech pyká!

hviezda01

:-))...uzivam si to plnymi duskami..:-))..ale zase to neprehanam...raz mi vies co povedal??.vraj..urob to aj ty,a budem mat konecne pokoj...lol lol..asi mu vadilo,ked som mu to obcas vyhodila na oci,ja viem,ze to dobre neni,ale prosto mi to inak nedalo....som mu na to povedala,ze sa neznizim na jeho uroven..a keby som to aj naozaj urobila,ze ci si mysli,ze by som sa mu s tym pochvalila..