Alkohol, depresie

Príspevok v téme: Alkohol, depresie
Ado966

Ahojte mám 21 rokov..dosť často som pil ... každý den nečakal som následky..pol roka som prestal..nepil som vobec a včera teda dneska do rána sp roblémou som musel vypnúť .. a vypil som si ... ale mám strašné depresie...pil som toho moc...nechuť do ničoho..triaška ... depresia..uzkosť...silné emocie...neviete čo mam robiť ? ako sa rýchlo detoxikovať ? je to normálne ked niekto pije a na druhý deň má silné depky ?

Pato1000

Cav ja som mal mam to iste ale uz nepijem 3 tyzdne a este stale mavam depky obcas a silne emocie potenie.... A neviem co mam robit tiez som pil 1 flasu denne vinko niekedy tvrde a neviem co mam robit kolko cakat a ci nenavstit doktora za kolko mi prejdu depky! Som z toho smutny

Dagon

Prepac, ze ti to pisem, ale dla mojho nazoru si uz na alkaci realne zavisly. Aj ked... klobuk dole, ak si nasledne vydrzal pol roka bez alkoholu.
Kazdopadne, alkac je fakt svina. Ono sa to fakt bagatelizuje v nasich koncinach (t.j. min. v ramci CR & SR), ale darmo... alkholov je v principe tvrda droga, akurat nie je zakazana, pretoze z nej plynu do kasy statu brutalne peniaze.
Takze. V tvojom pripade by som si nebol celkom isty, ci si skratka nezazil fajnovy alkacovy stav, ktory ti uz jasne naznacoval, ze organizmus s tym vsetkym rozhodne nie je uzrozumeny. Darmo... keby sme castejsie davali na rady toho, co nam naznacuje priamo nas organizmus, mozno by sme sa mnohym chorobam vyhli. Lez, je to uz asi v nasej prirodzenosti, ze taketo veci riesime az vo chvili, ked nam prerastu cez hlavu...
...alebo nie?
Takze, co sa mna tyka ti poviem len jedno. Uz nechlastaj, nech by to pre teba bolo akokolvek lakave. A teraz ma tu vacsina userov asi posle rovno do pekla, ale ja si trufnem povedat, ze miesto toho chlastu si radsej aspon sem-tam bafni zo Zelenej mediciny. Ver tomu, ze z hladiska celeho organizmu ti to uskodi XYZ krat menej, nez alkac a okrem toho, rozhodne budes prekvapeny :). Avsak nic sa nema prehanat, to je jasne... Tak ci onak, na nic ta priamo nenahovaram, len som to tu zmienil staby kapanek lepsie riesenie, nez je alkhohol. Myslim, ze vacsina "hulicov" by ti to potvrdila 100 nasobne :)