Ja ju milujem, ona mna ale nie..

Príspevok v téme: Ja ju milujem, ona mna ale nie..
lingo232

Dobrý deň,

Mám 17 rokou a stretol som veľmi krásne dievča, hneď som sa asi zamiloval.. Začal som si s ňou písať, spočiatku všetko išlo v pohode poznáte ten pocit keď máte úsmev na tvári a ste šťastný ? Pri nej ho ja mám..
Neváhal som a pozval som ju von.. Prijala a stretli sme sa, ako sme sa stretli objali sme sa, šli sme do parku rozprávali sa, hovorili si vtipy, smiali sa zabávali :)... No po čase zmenila tému na svojich EX.. Do toho zapojila ešte dákeho chalana ktorého by po*ebala a tak.. úplne som zneistel,.. pol som presvedčený že jej dám pusu no po tomto som bol mimo.. ah. Šli sme ďalej prešli sme okolo môjho domu, popri rieke, pravdaže sme stále sa rozpravali, vravela mi problémi v jej rodine a také veci okolo toho.. nakoniec som ju šiel odprevadiť.. Boli sme na konci pred jej vchodom.. Pozerali sa na seba a rozprávali o všeličom no ja som nedokázal jej povedať aký som šťastný s ňou že ju Milujem a že je pre moje srdce dokonala proste som to nedokázal.. Na druhý deň mi na fb hneď napísala a ja som jej napísal to čo som sa bál povedať von.. Spravil som chybu že som jej to nepovedal do oči.. Milujem ju... ale odpísala mi že som zlatý no nepozná ma ešte dobre a tak.. od vtedy zmenila správanie ako keby ma trochu začala ignorovať.. Bojím sa že to už nevíde ... som zúfali, prosím poradte mi..

majo81

ahjajjaj
no od teraz uz nepisem ,ked mi napisala ze daj mi cas ....ale ani jedno slovo mi nepisala ze koniec z lasky ..len ze moji kamarati mi vraveli ze po skuskach sa vrati a neboj sa bude to dobre ..obcas mam strach a stale ju myslim moju priatelku ani nemozem prestat lubit ,len navzdy milujem ho ..porad mi ,myslis ze to bude dobre ci?

ahjajjaj

majo, zameraj svoju pozornosť iným smerom. Ona nepotrebuje čas, ale Ťa v podstate nechce a nemá chuť riešiť. Skús sa kamarátiť s inými ľuďmi, venovať sa iným aktivitám a na čas si ju vyhodiť z hlavy.

majo81

ahojte ,pisali sme s mojou priatelkou aj spolu sme cca 4 mesiace a necakal som ze co ona mi pisala: Rozmýšľala som nad nami, prišla som na to, že potrebujem byť sama, bolo to všetko na mňa rýchle a zaväzujúce a city sa tiež stratili, teraz sa musím venovať v prvom rade škole a Lucii, prepáč
ani neviem co mam robit,ked stale ho lubim navzdy ,nic som neurobil zlu vec ani jednu . i ked vcera som bol navstivit osobne stretnutie a prozpravali sme sa trosku zacala byt nervozna tolko som vysvetloval par viet ...potom mi povedala ze mozeš odist..i ked som siel domov a mam bolest smutku a ona pisala mi ,,daj mi casu,, ani neviem co mam robit ..poradte mi dakujem

Oromis

Nevik :

Je jasne ze sa jej páčiš, a ona sa paci tebe....ženy sa rozhodujú inak ako muži... Pomocou pocitov a viac akoby "intuitívne"... Neviem ci som použil správne slová ale hádam vieš čo myslím.

Ona je po rozchode,.. Daj jej čas netlac na ňu, chodievajte spolu von... Nie je teraz vôbec potrebné dať tomu nejaku nálepku ci spolu chodíte ci nie...nechaj tomu voľný priebeh travte spolu čas a to sa prirodzene vyvinie. Týmto naliehanim si to len kazis... Vážne nechaj to tak

Michal : držím ti palce bolo by škoda ten vzťah zahodiť... Bud sebavedomý silný bud na ňu milý ale nepchaj sa jej do zadku... Možno začni športovať alebo inú záľubu... Analyzuj prečo nechce byť s tebou co jej mohlo chýbať a nasla to v tom inom muzovi. Žiadny vzťah nie je dokonalý často ženy vymenia 80%co maju za tých 20% co im chýba a uvedomia si to... Vo vzťahu je VELMI dôležita komunikácia... Sam som mal prednedávnom problém s partnerkou pretože mi nehovorila veci co sa jej nepáčia na mne... Potom mi ich naraz všetky vyklopila s tým že som to vtedy počul prvý krát a ze nevie ako bude náš vzťah ďalej pokračovať... Myslel som že sa mi asi sníva... Všetko vyzeralo byť úplne super...ale tieto chyby som videl na sebe aj sam a chcel som to zmenit aj pred tým ako mi to povedala. Napravil som to sme spolu ľúbime sa a odvtedy sa jeden druhého pýtame co sa nám na tom druhom nepáči a funguje to... Riešime problémy už v zárodku.

Držím vám palce nech to obom vyjde :)

Nevik

Ahoj ľudia stala sa mi taka vec že raz som bol s kamošom von a on šiel za babou tak som ostal v aute a asi o pár minút si sadol s nou do auta a tam sme sa videli 1x zoznámili sme sa a tak a v kuse nejak na mňa pozeral prišiel som domov a mal som od nej správu že ona nešla s kamošom von pre to aby bola sním ale preto že ma chcela vidieť len ja som ju videl 1x a začala mi písať že sa jej dlhšie páčim či by sme nešli von tak na druhý deň sme šli... Rozprávali sme sa a tak a neočakávané mi povedala že ma pocit ako keby sme sa poznali večnosť pri čom som si s nou strašne rozumel prišli sne domov a ona mi prvá napísala ze dnes jej bolo somnou super nemal som v plane sa do nej zamilovať no a to sme šli 2x von kde nastala už aj pusa tak som začal mať v sebe zvláštne pocity nevedel som či ju milujem alebo to je chvíľkové napísala mi že by chcela somnou to skúsiť viac ako kamoši a ja som jej na to povedal že nie som na vzťahy na 2tyzdne a ona ze ani ja nie ona sa ma opýtala že ako to je teraz medzi nami a ja že to musíš ty vedieť lebo ja som bol už v tom že sme spolu no a ona mi hneď na to povedala ze ona nedávno ukončila vzťah tak ze nevie začal som mať zmiešané pocity ktoré trvajú do teraz na to som jej povedal že no ako myslíš prišli sme domov a ona mi napísala zase 1 že jej chybám ja som jej napísal ze to viac siliť nechcem keď nevie co chce ona napísala ze chce mňa neviem si to vysvetliť že čo vlastne chce ci chce byť somnou alebo sa somnou zahráva ďakujem za radu

Filip TT

Michal rozhodne nebud dotieravy a otravny. Nepodkladaj sa, neplac a nepros. To by bol definitivny koniec. Stratis v jej ociach uplne hodnotu. Musis posobit nadalej ako sebaisty muz, sila muza sa prejavuje prave v kritickych situacich. To je prave to, co zena oceni. Povedz jej, ze ju mas nadalej rad, ze ju cakas a moze sa k tebe kedykolvek vratit. Ale ze ked nepride, prezijes to.

Zena mojho kolegu tiez prezila romanik na pracovisku, dohnala to az po rozvod, on sa k nej spraval presne tak, ako som napisal vyssie. Par tyzdnov po rozvode sa k nemu vratila. On si zobral dovolenku a isli na druhu "svadobnu" cestu.

mamkaanka:
to sa clovek uci cely zivot :)

mamkaanka

v 17 rokoch uz vies ze milujes? ja osobne som musela spoznat par chlapov, par lasok si prezit aby som vedela co naozaj znamena milovat

michal0712

Zdravím vás,ja mám problém s mojou priateľkou,začnem od začiatku.Sme spolu 7 rokov spoločnú domácnosť sme začali zdielať po 4 rokoch momentálne sme v UK kde sme si zarobili na pozemok a chceme aj na dom ale nastal problém,,ponorka,,nemôžem sa jej ani chytiť hľadá dôvod aby bola na mna hnusná a odporná.Teraz to horšie v práci zistila že sa páči jednému chlapovi ktorý vyzerá ako HULK proste namakany,povedala že sa do neho zaľúbila atd.Vravela mu svoje pocity z nás dvoch a podla mna to on zneužil lebo sa začal starať do veci ktoré ho nemusia zauímať,teraz sa chce odsťahovať a povedala mi aj to že ma nemiluje :( Som stratený a neviem čo mám robiť.Milujem ju najviac na svete poradťe mi prosim.dakujem

Dadula56

Vidis, ze dievca je pekne, tak sa ti asi trocha zatemnil rozum...stava sa. Lenze dievca sa ocividne nevie spravat. Kto normalny by na prvom stretnuti vytahoval svojich ex a este nejakeho, ktoreho by osulozila (a to aj pouzila ten termin po***?). Kolko tych sulozi a ex ma 17 rocne dievca?Alebo je snad o tolko starsia? Vidis len jej vzhlad a si na najlepsej ceste sa pekne popalit a potom sa pripojit k radu muzov, ktori po sebe nechali nejaku nadheru slapat, znicili si sebavedomie a zdravy usudok a potom automaticky predpokladaju, ze su take vsetky zeny. Uvazuj racionalne, ak sa este da.