Čo na seba

repka

zalezi od toho kolko mas rokov, do akeho podniku ides - krcma, pub, coctail bar, diskoteka..... atd.
.. nepojdes do pubu predsa ako vianocny stromcek a do nejakeho klubu v teniskach...
.. ja osobne mam najradsej ako pisala lea - pekne rifle - ktore sedia, nieco pekne navrch - ziadne leskle gycove topy... a tiez tie leginy nemusim... ja to nosim po dome s dlhym trickom.. nemozem ani vidiet - ale to je extrem - take, ze riflova sukna a leginy.. a nejake ze topanky ako lodicky, ci sandale... boze!! ..

lea128

Neviem preco, ale mne sa leginy vobec nepacia. Aj ked som so svojou postavou spokojna, ze by som si ich asi aj mohla dat, mne sa nepaci to, ze to teraz kazda zena v kuse nosi...a co v zivote nepochopim, ako moze si dat zena leginy ( este take leskle) a kratke tricko alebo top po pas....je to uplne nevkusne podla mna. Este to pochopim ak je tricko pod zadok. A vobec sa mi nepaci ak ma zena uplne chuducke nohy ako slamky a takmer ziaden zadok a da si leginy, vyzera to divne...Ale kupila som si minule tensie cierne rifle obtiahnute a vyzeraju super:) podpatky mam rada aj ja :) a ked je teplejsie aj suknicky a saty...teraz v zime ich nenostim, len prilezitostne:)A mam velmi rada aj kabaty pod zadok, vetrovky nosim malokedy.

sususu

platformu si ja osobne davam iba ak viem, ze budem vela chodit :-) inak si davam opatky ale nie velmi vysoke aby to nevyzeralo vyzyvavo... mam rada uzke rifle tie ktore zvyraznuju postavu a k tomu nejaky svetrik alebo dlhsiu bluzku volnejsiu ktora siaha aspon do polku zadku aby som nebola cela obtiahnuta... ak to ma aj mensi vystrih tak je to fajn, nech je vidiet zenske prednosti ale iba trochu... samozrejme make-up, upravene nechty, parfum a upravene vlasy to snad ani nemusim pisat :-) nikdy nevies koho stretnes a mala by si byt stale tip-top... elegantna, kocka - sexy ale nie vyzyvava ;-)

mishita

Ja si na akcie dávam väčšinou nejaké legíny s vysokými čižmičkami a tielko, prípadne minišaty s hrubšími silonkami a čižmičky. V teplejšom období najčastejšie minisukňu a top, prípadne šortky, top a lodičky.

lea128

Ked sa chcem citit fakt pohodlne, dam si topanky na vyssej platforme, cizmy na platforme, dzinsy- nejake tmavsie skor, teraz v zimnom obdobi nejaky pekny svetrik, tricko s dlhym rukavom...zaujimavy sal, satku....nic specialne, ale ked to oblecenie je pekne, obtiahnute, ked ma zenu dobru postavu, vyzera to dobre...ja mam aj dlhe vlasy, tak si ich necham len tak rozpustene vacsinou. Oblecenie mam skor takej modrej, zelenej, sivej ciernej farby....ale vzdy sa to snazim ozivit nejakym peknym ziarivym doplnkom, nausnicami, opaskom, farebnym salom a tak...