len tak... skusenosti...

Príspevok v téme: len tak... skusenosti...
ginngi

Ahojtee.., no ako pozeram tak sa delite s skusenostami s kozmetikou, >| a pozeram, ze na celulitidu odporucate ten nivea good bye.. co urcite vyskusam, no ale mam aj taky prpoblem, ze ja som biela jak stena..., neviete z vlastnych skusenosti mi doporucit nejaky kreem, nechcem ziadny samoopalovaci krem, ani mlieko, mam od avonu, ale nejako mi to vzdy blbo ostane.. som cela flakataa.., teraz chodi v reklame od garnier v tom zltom obale... nema to niekto? pomaha?? aspon trosku, nechcem byt az taak neviem ako opalena.., len taky nadych... alebo poznate nejaky iny pripravok?? iba krem, samoopalovacie mlieka nechceeem, dakujeeem, za vase odpowede, ... :))

anulienka

Ahojte! Ja používam Nový sublim bronz (alebo ako je to presne) čo netreba rozotierať. Je úplne fantastický! Absolútne žiadne fľaky, len krásne opálená tvár a dekolt. Len pozor, aby ste si nastriekali aj na čelo, tesne pri vlasoch... A opatrne s bielym oblečením :-)

mishell

ahoj, skús telové mliečko so štipkou samoopalovacieho od johson&johnson to sa mi zdá úplne prirodzené a má ajdobrú cenu

envy

ja mam ten garnier, je fajn, krasne vonia, flaky nerobi- je tam len trocha samoopalovacieho a tiez som ten typ "bliela ako stena" a neviem, ci je to vidno, ale po niekolkych tyzdnoch natierania mam zo seba lepsi pocit :)odporucam garnier

veronika

ja pouzivam od Johnsons Holiday skin body lotion, je to telove mlieko s kvapkou samoopalvoacieho, takze nic tragicke,lebo ja by som klasicke samoopalovacie mlieko asi nepouzila,toto telove mlieko maju v dvoch verziach pre bledulky (vid ja) a pre mierne hnede pokozky. A nahodou je fajn, postupne dostavate taky jemny opaleny nadych,samozerejme cim castejsie pouzivate tym je to viditelnejsie, je fajn, maju ho aj na telo aj na tvar, stoji okolo 119 Sk na tvar je o trosicku drahsi

ivuus

takze ja pouzivam..s kavapkou samoopalovacieho od DM- Balea..stoji okolo 100sk...a je uplne super..som pekne opalena..ziadne flaky..pekne vonia..dobra cena..
ale hlavne ta upozornujem..pred prvym pouzitim si urob peeling..a az potom nanes krem..