Harmonizácia hormonálnej sústavy

Príspevok v téme: Harmonizácia hormonálnej sústavy
ziggaq

Ahojte!
Potrebovala by som pomoc k harmonizácií hormonálnej sústavy.
Keď som mala 10 rokov objavili sa mi vyrážky na ramenách a veľa som sa potila. Potom mi zmizli vyrážky z ramien a objavili sa na tvári, chrbte a hrudi. Teraz už mám 20 rokov a takmer nič sa nezmenilo. Neužívam mliečne výrobky, takmer nejem ani mäso, ani cukor. Spravila som aj detoxikačnú kúru, po nej sa mi stav zhoršil. Už viac ako tri roky nepoužívam syntetické veci, kozmetiká.
(Zaujímavé je, že som si všimla, keď trochu priberiem, nové vyrážky sa mi neobjavia, keď schudnem zhorší sa to.)
Prosím Vás, pomôžte mi! čo sa podľa Vás so mnou deje? Viete niečo a bylinke wild yam? Alebo máte nejaké iné nápady?
Ďakujem!

RNG

Yam a ine napravaju menstruacny cyklus, DIM a I3C znizuju estrogenicke a testosteronove hladiny tj aj pricinu zvyseneho poctu acni, hpmon DHT=Dihydrotestosteron
Ten sa da znizit aj roznymi sterolmi a zinkom.
Na protokol dr Berksona pozri cez Google.sk pod rng pecen

Lulita

ja ked idem na hormonalny profil vzdy je ok, ale mam velmi skoro menstruaciu, cyklus 20 dnovy, den YAM by mi pomohol, ci nieco ine? a tiez v zavislosti od cyklu sa zavodnujem, jeden gynekolog mi odporucil HAK, ktora bude posobit odvodnujuco, ale velmi sa mi do toho nechce

ziggaq

Dakujem velmi pekne! Hladala som informacie o tom protokole, ale nic konkretne som nenasla (myslim nejaku recepturu..). Co to je vlastne? A s tym nadbytkom testosteronu sa neda nieco urobit? Myslim prirodzenym sposobom.

RNG

Acne su najma ovplyvnovane vysokou hladinou hormonu DHT(dihydrotestosteron). Ale sposobene su tym, ze sa ti mazove kanaliky zapchaju znicenymi najma oxidovanymi zeleninovymi olejami.A vsetky , ktore nie su oznacene panenske su priemyselne znicene.
Pri chudnuti sa odburavaju tukove vrstvy a s nimi v tuku ulozene rozne tukorozpustne toxiny.
Pri detoxifikacii sa uvedie do obehu este viac toxinov, aby sa mohli vylucit z tela a telo vylucuje rozne, cez moc, cez stolicu ale aj cez kozu. Takze pri detoxifikacii je vzdy viac vyrazok.
Odporucam, brat silne enzymy, najma entericky obalene, jest hodne mikrovlaknin a zaroven si urobit cistenie pecene protokolom dr Berksona.To sa zide kazdemu, lebo v peceni v tukoch je vzdy viazane hromadu toxinov. Pecen je totiz nas filter toxinov, ale zbavuje sa ich rozlozenim pecenovymi enzymami alebo vylucenim do zlce.
Zialbohu zlc sa zvacsa absorbuje v crevach spat do krvi a pre to je dolezite brat hromadu mikrovlaknin, ktore tu zamorenu zlc do seba nasiaknu a vynesu von z tela.
Zlc vylucena obsahuje aj cholesteroly, takze mikrovlakniny aj tieto odstrania, com poklesne hladina cholesterolu a triglyceridov v krvi.